بله من قبول دارم حرف شما رو البته تا حدودی.
مردم دلار رو میخوان چی کار کنن؟ با خریدش کاهش ارزش ریال و سرمایه شونو حفظ کنن.
چرا این مردم حرص و طمع دارن؟ عدم ثبات و خیال آسوده از ادامه زندگی.
مثلا من خمیر دندون کرست استفاده می کردم کوچیکش 1800 بود بعد شد 4 تومن بعد شد 10 تومن بعد 17 تومن و من رفتم سراغ محصولات داخلی داروگر بود حدود 2 تومن یهو شد 8 تومن. خب این نشونه عدم ثباته. یه جوریه که انگار روی یه بادکنک هستیم و هر لحظه ممکنه یه چیزی بشه.
بعد تو یه کشور اروپایی شما مالیات زیادی می دی ولی از اون ور خیالت راحته مریض که شدی دولت هواتو داره و بهترین خدمات درمانی رو داری. اینجا (پدرم سرطان داره) ما ساعت 3 عصر می ریم مطب ساعت 1 شب دکتر ویزیت می کنه. ویزیت کمتر از 5 دقیقه طول می کشه. دکتر انقدر خسته س که دارو اشتباه برای شیمی درمانی می نویسه و به بیمار اجازه صحبت نمی ده و حتی قسمت هایی از بدن که نیاز به معاینه دارن رو بیخیال می شه و ارجاع می ده به پزشک دیگه. (3 عصر تا 1 شب می شه 10 ساعت.) به نظرتون یه بیمار سرطانی در اروپا هم این همه در نوبت می مونه؟
دکتر برای اینکه مالیات نده فقط پول نقد می گیره. به ویزیت عرف هم کاری نداره می گه 120 تومن نقد بده. دستگاه ATM هم 3 تا تو لابی پایین ورودی مطب گذاشته.
یه پزشک اروپایی این کارا رو می کنه؟
هدفم طرفداری از مردم نیست. فقط از یه دید دیگه بعضی مشکلات رو گفتم.
وگرنه همین پسته به خدا مردم این عید کلا نخرن همه چیز درست می شه. یا پراید تو 10 دقیقه همه ش فروش می ره به خدا 1 هفته نخرن قیمت و کیفیت درست می شه.