k750
d600
7610
شك نكن
Printable View
k750
d600
7610
شك نكن
من خودم طرفتار سوني هستمنقل قول:
k750
d600
7610
شك نكن
داييم ك750 خودم دبليو 810 و پسر عمم د600 داره
بين د600 پسر عمم و ك750 داييم :
كيفيت ال سي دي د600 خيلي بهتر و بزرگتره (حتي از دبليو 810 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
كيفيت فيلمبرداريش هم كه بهترين هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيافشم كه خيلي قشنگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خروجي تلويزيونش هم كه وحشتناك خفنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكاسيشم چيزي از ك750 كم نداره فقط يه اتوفوكوس كم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ال سی دی دبیلو 810 که واقعا یک چیز دیگست :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
قیافه یه دی 600 خداییش خیلی ضایع است (سامسونگ معمولا گوشیهایش از همه شرکتای دیگه قشنگتره اما این یکیش واقعا زشته :laughing: )
یک عکس با دی 600 در شب بگیر (تازه نه شب خیلی تاریک :laughing: ) تا بفهمی اونی که دی 600 داره فقط فیلم برداریه
از صحبتهات معلومه با داییت خیلی حل نمیکنی :laughing: :laughing: :laughing:
لطفا هر چي رو كه ميخواين مقايسه كنيد اين كيفيت تصوير دي 600 مقايسه نكنيد چون اصلا كيفيت تصوير دي 600 از ان 93 هم با كيفيت تره
بعلت تقلب در انتخابات از امتیاز دی 600 یکی کم شده :laughing: و به ک 750 یکی اضافه میگردد هم اکنون ک750 .5 بوده و دی 600 2 می باشد :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
اینم نتیجه تقلب کاری :tongue:
كا 750 درسته داره جوات ميشه اما از بقيه اين مدلها بهتره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جان من دارم بدون تعصب ميگم (در ضمن خودم دبليو 810 دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نميخاد به من بگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )) كيفيت ال سي دي سامسونگ واقعا" تكهنقل قول:
ال سی دی دبیلو 810 که واقعا یک چیز دیگست
قیافه یه دی 600 خداییش خیلی ضایع است (سامسونگ معمولا گوشیهایش از همه شرکتای دیگه قشنگتره اما این یکیش واقعا زشته )
یک عکس با دی 600 در شب بگیر (تازه نه شب خیلی تاریک ) تا بفهمی اونی که دی 600 داره فقط فیلم برداریه
از صحبتهات معلومه با داییت خیلی حل نمیکنی
حالا اينو ميگم سليقه اي هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم گفتم از ك750 ضعيفتر هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (يه كم چون اتوفوكوس نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (در شب هم همهي گوشيها بد عكس ميگيرن ك750 هم زياد مال نيست))
چرا اتفاقا" با داييم خيلي هم خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقيه ي امكانات د600 بهتر است از جمله ال سي دي بزرگتر
خروجي تي وي
و.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم به اقا بهراد که هرف راست رو میزنه کیفیت ال سی دی کا 750 176 در 220 و دی 600 در اندازه ی 240 در 320
حالا کدوم با کیفیت تره اصلا قابل مقایسه هست ؟؟؟؟
در اینکه کیفیت Lcd سامسونگ D600 بهتر شکی نیست!
هم K750 و هم D600 تویه برند خودشون از محبوب ترین ها هستن برای همین انتخاب بین این دو خیلی مشکل و البته خیلی وقت ها سلیقه ای!
با این وجود اگه نگاهی به نظرات در مورد این دوتا گوشی بندازید میبیند که K750 موفق تر بوده.
امضای یکی از بچه ها این بود :
خزترین گوشی = بهترین گوشی
پس در نتیجه چون ک750 خزتر است پس گوشیه بهتری است