نمایندگان مجلس به لیست تیم ملی اعتراض کردن !! :n29:
یعنی دقیقا کارشناسی فوتبالم بینشون هست ؟؟
هیچ مشکلی بجز لیست تیم ملی نیست ؟؟ :n29:
Printable View
نمایندگان مجلس به لیست تیم ملی اعتراض کردن !! :n29:
یعنی دقیقا کارشناسی فوتبالم بینشون هست ؟؟
هیچ مشکلی بجز لیست تیم ملی نیست ؟؟ :n29:
بله امید داشته باشید نشد آرزو داشته باشید از تیم جهان سومی ایران امید پیروزی در مقابل اسپانیا و پرتغال دارید همونطور که از کلید ساز انتظار داشتید مملکتو اباد کنه کلا ما ایرانی ها خیلی امیدواریمنقل قول:
با ترکیب دیشب امید که هیچی ارزو هم که هیچی رویا هم نمیشه داشت :))نقل قول:
نایک ما رو تحریم میکنه؟ مسی با یه لنگه از کفشای آدیداس هم پاس گل میده و گل میزنه، این است قدرت آدیداس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون روز فکر کردم اون حرکت از نبوغ مسی سرچشمه می گرفت، نگو علت اصلیش ادیداس بود.نقل قول:
نایک ما رو تحریم میکنه؟ ما خودمون علی دایی داشتیم که با کتونی میخی و عمامه رکورد گل ملی زد :n02:
لامصب ناز نمیکرد بایرن بازی داشت ول میکرد میومد با مالدیو بازی کنه حتی با سر شکسته و طهال پاره و بازیکنی که تو چشاش نگاه میکرد و پاس نمیداد :n02:
آخرم با زور تیم ملی رو ول کرد با کلی شانتاژ و جوسازی فرفری مو و... :n02: این شد که رکوردش رو حالا حالاها هیچ بازیکن زمینی و فرازمینی نمیتونه بزنه :n10::n02:
ضربهی دروازبان بحرین در جام ملتهای آسیا که باعث پاره شدن طهال دایی شد؛ حضور دایی در میدان 90 دقیقه!
نقل قول:
از این بهتر بود که تو خونه بازی های ازبک وکره وعربستان رو تو جام جهانی میدیدیم:n09:
درود ...
توی نظرسنجی تاپیک تا الان 31 درصد برای صعود ایران به مرحله بعد شانس قائل شدن که قابل تقدیره:n02:
برای اینکه امیدواریمون بیشتر بشه بگم که توی فیفا 18 با ایران و یک سیستم دفاعی فوق پیشرفته تونستم اسپانیا رو 0-0 متوقف کنم. :n18: ( نگم حالا بازی اول و سیستم کمی هجومی باعث باخت مقابل مراکش شد:n31:)
وقتی من به صعود ایران رای دادم برای این بود که هیچ کس دیگه رای نداده بود بهش :n09::n02: گفتم بد نیست امیدوار باشیم بهش. :n05:نقل قول:
مشکل اینجاست که ترکیب ما فوق دفاعی نیست... این همه مهاجم ریخته توی تیم فکر کنم آخر سر کار به جایی برسه که انصافری فرد دفاع راست بازی کنه :n19:نقل قول: