نقل قول:
دوست من، اولا که به موضوع این تاپیک ربطی نداره...
دوما، شرط اینکه اولا بشینیم به یک موضوعی بی طرفانه فکر کنیم و در موردش بشنویم و حرف بزنیم اینه که مینیممی از سطح علمی و منطقی حاکم باشه بین مکالمه ها... این مونولوگی که از این آدم گذاشتید حرفهای یک آدم بیسواد در زمینه اقتصادی هست...
این بی طرفانه ترین نظری بود که میتونستم بدم... چون من گزارش ها و مطالب بانک جهانی و صندوق بین المللی پول و نهادهایی مثل این رو که وضعیت اقتصادی کشورهای دنیارو همیشه بررسی میکنن میخونم و هیچ کدوم با رنگ قرمز نمیگن که اقتصاد غرب در حال فروپاشیه!!:n27:
ایشون مباحثی که در زمینه علم اقتصاد تفاسیر مشخصی داره رو تبدیل به مباحثی پوپولیستی میکنه و مثل یک show man اونهارو اجرا میکنه... کار فوق العاده مضحک!
آخه مرجع چه میدونه اقتصاد چیه:n35:
سلام ممنون
منظورش global public debt که با یه سرچ به این سایت می رسید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منابعش و اینکه میگه اقتصاد جهان در حال فروپاشی است کاملا مشخص هست و بایستی کلیپ های دیگه این آقا رو ببینید که از یکی از کتاب های برندگان نوبل هست مبنی بر همین امر فروپاشی علم اقتصاد
یعنی دیگه علم اقتصاد جوابگو نیست و با عرض پوزش به مدرک اقتصادی که دانشجو های این مملکت می گیرند: (توجه کنید که نظرش درباره علم اقتصاد از شاخه علوم انسانی ست ! و به علوم دیگر مربوط نمی شود چنین نظری!)
" تصمیم گیران نظام مالی ایران غالباً فراوردههای دانشگاههای خارج از مرزها و حاصل و نتایج دانش آنان نشخوار مطالب آنان است و نیروی انقلابی، نتوانسته است روش جدید و نوینی را برای نظام ما پیش بینی کند؛ بنابراین این مسأله به ضعف کشور بدل شده است. "
قطعا بحث بیشتر نمیکنم ! پیشنهاد می کنم خودتون برید دنبالش چون
1. اگه واقعا دنبال بیشتر دانستن هستید و نه صرفا مچ گیری و ضد ضربه شدن در مقابل این آنتی بیوتیک ها!
2. اگه مدیرا بذارن و پاک نکنن!
پ.ن:
جالبه این قدر دنبال منبع میگیردین وقتی که خیلی های اونوری ها هم تحلیل میکنن و خیلی از علم های (اکثرا انسانی شون) سکولار نیستن و یا یهـودی ان یا مسـیحی!
استدلال هم خوب چیزیه و شرمنده من طرفدار فیلسوف های مثل اپیکور نیستم و شاید مخالف باشم!
"میدونی دیگه بد گیر دادن فنا به کارم ناراحت میشن یه موقع من تنها بخوابم
همه جا برنامه دارم ولی تهش تو فکرمی گیر دادن حتی به شلوار پامم"