دوستان من كه طرفدار گيگا هستم اما بايد خدمتتون عارض شم كه گيگا و ايسوز دارن متحد ميشن ديگه ام اس آي رفت كنار...
Printable View
دوستان من كه طرفدار گيگا هستم اما بايد خدمتتون عارض شم كه گيگا و ايسوز دارن متحد ميشن ديگه ام اس آي رفت كنار...
بهترین گزینه asus p5gd2-xنقل قول:
نوشته شده توسط abbas-porrezaei
76000
اين بردي كه شما معرفي كردين lga هستنقل قول:
نوشته شده توسط actros
سي پي يو اين دوستمون 1.7 سلرونه كه سوكت 478 هستش ..به نظرم p4p800 ..اگه پيدا كنه خيلي بهتره
آره اين مدل خوبه loyal280 و مدل گيگا اگه درست نوشته باشم 8i865pePro1000 دوئل باياس است چيزه خوبيه قيمت هم حدود 65 تومان
نقل قول:
نوشته شده توسط loyal280
اين دوستمون ميخواد بقيه قطعات شو
عوض كنه تو بقيه پستها هست
اره بر 478 هموني كه شما گفتي خوبه
asus p4p800-x
دوست من :
Asus سابقه خوبی داره :
موفق باشی
هیچکدام از مادر بورذها از زحع جدید اینتل Core 2 Duo پشتیبانی نمکنند.میتونی با بوده بیشتر (20000 تومان)
Giga 8i945p-s3
بگیری تا خیالت برای یکی دو سالی راحت باشد
[QUOTE=alireza_sh]هیچکدام از مادر بورذها از زحع جدید اینتل Core 2 Duo پشتیبانی نمکنند.میتونی با بوده بیشتر (20000 تومان)
[QUOTE=alireza_sh]هیچکدام از مادر بورذها از زحع جدید اینتل Core 2 Duo پشتیبانی نمکنند.میتونی با بوده بیشتر (20000 تومان)[QUOTE=alireza_sh]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جملتون رو یه بار دیگه میگید..هیچ مادربردی پشتیبانی نمیکنه فقط S سری گیگا پشتیبانی میکنه یا فقط منظورتون ایرانه ..نقل قول:
نوشته شده توسط alireza_sh
در هر حال این تابلوئه که یه دوجین برد ارزون و خوب واسه کور2 تو بازار هست...چه گیگا..چه ایسوس..چه ازارک..چه ایپاکس..چه ابیت..و چه ورژنهای جدید برندهای دیگه..