کد:
حالا این نانو کریستال یا کوانتم دات Quantum dot رو شما مدعی هستی شرکت سونی ساخته !
کجای متن من کلمه ساخته وجود داره؟نوشتم سونی قبلا استفاده کرده.
[CODE]حالا با این تفاسیر دوست خوبم شما دوست داری بگی تصویر تولیدی سامسونگ نرمال نیست میل خودته ؛ میتونی ازش استفاده نکنی
[/CODE
دوست عزیز و محترم چطور کشف کردی من چی دوست دارم بگم؟کجا گفتم تصویر سامسونگ نرمال نیست!
کد:
اما وقتی میای میگی منحنی OLED رو سامسونگ نساخته و بعد با سفسطه میای میری سراغ یک تکنولوژی قدیمی پوسیده و بعد اختراع اون رو به شرکتی نسبت میدی که اون رو نساخته و تازه بعد میگی سامسونگ اومده تکنولوژی اون شرکته رو دزدیده ! درصورتی که ما خوب میدونیم هرچیزی یک ثبت اختراع و قانون کپی رایت داره و اختراع ساخته شده یک شرکت به جایی داده نمیشه مگه اینکه خود اون شرکت خودش تکنولوژی خودش رو عمومی کنه و مجوز استفاده بده.
اون وقته که من از این حرفای شما تعجب زده میشم .
اولا منحنی و OLED دو چیز جداست.و بله OLED رو کداک ابداع کرده نه سامسونگ.
ثانیا کجا گفتم دزدیده؟
اگه سامسونگ OLED منحنی رو ابداع کرده چرا از 2013 تا حالا oled سامسونگ پیدا نمشه و حالا هم که میدنیم الجی تو این زمینه پیشرو هستش.تکنولوژی قدیمی و پوسیده دیگه چیه؟تلویزیونهای گران قیمت سامسونگ SUHD رو بعنوان فناوری برتر روز تبلیغ میکنن.
کد:
باور کن دوست خوبم اگه در مورد موضوعی اطلاعات نداری بهتره ساکت بمونی و اگه راجب چیزی که اطلاعات نداری حرف نزنی باز هم میتونی به روش های دیگه ابراز وجود کنی
حتما لازم نیست مطالب اشتباه رو به خورد مردم بدی .
بهت قول میدم اگه حرف نزنی کسی بهت نمیگه لال هستی .
کاملا درسته در حالت کلی ولی در مورد من صدق نمیکنه.
حالا من تعجب میکنم چرا شما مطالب غیر واقعی(با عرض پوزش دروغ) رو به من نسبت دادی؟