نقل قول:
همشون تقریبا دارن به غیر از اوست بقیشون دارن پاندا داره کسپر داره بیت دفندر داره ای وی جی داره!و... شما میتونی فایلات رو حفاظت کنی راحت !چیزی ک نداره پادویش گمون نکنم داشته باشه
من نمیدونم اگر همه اینا که اسمشونو آوردی(به قول خودت حتما میخواستی تبلیغ کنی!!!) میتونستن جلوی تمام باج گیرا بیاستن، این همه سیستم که تو دنیا آلوده شد و اطلاعاتشو از دست داد، آنتی ویروس اکبر سه تیغه و حسن پنجه طلا داشتن؟!!!!!!!!!! که آلوده شدن؟؟
نقل قول:
( البته شما هیچ مدرک و سندی نداری ک پیشرفتس درسته؟ وقتی میتونیم بگیم پیشرفته و خوبه ک یه جا تست شده باشه حداقل تو یه مجله معتبر یا یه سایت معتبر انگلیسی رتبه داده باشه بهش یا نقدش کرده باشه اسم پیشرفته داره همین حتی وسایت خود پادویش شما نمیتونی ببینی چ جوایزی برده کجا تست شده و...)
شما ظاهرا در ایرانی که سالهاست تحریم هست زندگی نمیکنی
اول ببین از هر 10 تا نرم افزاری که نصب میکنی تو چندتاش اصلا اسم کشورت تو لیستشون هست(ایران) :n31: بعد راجع به قبول کردن پادویش تو تست های جهانی!!!!!!!!!! صحبت زیادی میتونیم داشته باشیم.
خود شرکت امن پرداز گفته بود تازه av test قبول کرده که ایرانی وجود داره!!! ظاهرا میخوان براش ارسال کنن و ببینن ایران رو تحویل میگیره یا نه
نقل قول:
اینی ک میگید آنتی کریپتوی امن پرداز ب محض الوده شدن سیستم به باجگیر فایلهارو برمیگردونه و اوتوبکاپ میکنه
من فکر میکنم اگر حرف من رو به زبان اسپانیایی ترجمه میکردیم و بعد از یه فرانسوی میخواستیم فرانسش کنه و بعد یه ایرانی که فرانسوی بلده اونو به فارسی ترجمه کنه :n19:
عمرا
عمرا
همچین برداشتی میکرد!!!!!!!!
این نشون میده شما اصلا مطلب رو نخوندی
نگفتم به محض آلوده شدن. گفتم وقتی نصب میشه علاوه بر امکان جلوگیری از باج افزارها با رفتارشناسیش، از اطلاعات روی درایو ها بکاپ میگره و از اون بک آپ ها محافظت میکنه که بدافزار اون بکاپ هارو نزنه.
نقل قول:
یا حالا رول بک داره هر چی هست من کار نکردم باهاش
اتفاقا پیچیده ترین بخش داستان!!!!!!! همین قسمتش هست که شما که چیزی رو تست نکردی ، چطور نقدش میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n25:
appchek یه نرم افزار کره ای هست که اول تست میکنم و بعد نظرم رو راجع بهش میگم
دومی که همون چینی رایگان هست که بالا صحبت کردیم و نصف فایل هامو برگردوند و این داستانا!!!!!!!! نمیتونه رقیب پادویشی باشه که همه ی فایل هاتو فقط با 2 تا کلیک بر میگردونه
اگر دیدی که برگردوندن!!!!!!!!!!!!!!! اونم نصف فایل هارو!!!!
من پادویش رو دیدم که همه ی فایل هارو برگردوند!!!!!!!!!!! (به قول شما به عمل کار برآید به نصفه برگردوندن نیست!!!!!!! )
سومی رو با ابزار تست رنسام ور تست کردم که همون نمره ی پادویش رو گرفت( با ابزار رنسام سیم) و تازه قابلیت بک آپ پادویش رو نداره
نقل قول:
این اقا شما خبر نداری چ نسخه ای از پادویش رو داشته ک میگی دور نندازتش...چون گفتی شما تو نسخه پیشرفتش این باندل رو داره....
این دومین چالش من با شماست که در اثر درست نخوندن مطالب من حادث شده!!!!
اینکه اولا خود فرد داره میگه آنتی ویروس داشتم(نگفته ضد باجگیر)
دوما آنتی ویروس امنیت کامل پادویش ضد باجگیر داره نه امنیت پیشرفته ی پادویش. هنوز نیاز به توضیح بیشتر دارید؟ یا دیگر مطلب را رساندم؟
نقل قول:
انتی کریپتوی فوق پیشرفته
اون کلمه ی فوق!!!!!!!!! که لودگی بود و ارزش پاسخ نداشت (عجب جنگی بین من وشما در گرفت!!! )
نقل قول:
خلاصه کلام حرف من اینه وقتی اسمای بزرگی مث اوست کومودو ای وی جی هست به صورت رایگان و با درجه حافظت زیاد پول دادن واسه پادویشی ک نه اعتباری روشه نه گفتم جایی تست شده و تایید شده خریت محضه حالا میخواد وطنی باشه میخواد امریکایی باشه!! شما میخواد خوشش بیاد میخواد خوشت نیاد من حقیقت مطلب رو گفتم اینجا!
avast رایگان یا comodo رایگان، ransomware shield دارن؟
گفتم که هر رایگانی لزوما خوب نیست (به دلایلی که بالا توضیخ دادم)
میخوای پادویش رو تست کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 45 روز رایگان بهت آنتی ویرویش رو برای تست میده(خود سایتش) و 7 روز هم رایگان(ضد باجگیرشو)
بله عزیز دل برادر