نقل قول:
بله دوست عزیز متوجه شدم خودم سرکارمون گذاشتن من که شکایتم ثبت کردم مهم نیست چی میشه اما هیچ وقت در برابر حقت نباید سکوت کنی
اگه می بینی وضع ما الان اینه به خاطر سکوت هست
نقل قول:
بله دوست عزیز متوجه شدم خودم سرکارمون گذاشتن من که شکایتم ثبت کردم مهم نیست چی میشه اما هیچ وقت در برابر حقت نباید سکوت کنی
اگه می بینی وضع ما الان اینه به خاطر سکوت هست
دوستان هنوز مشکل اینترنت دارن ؟
درست نشده ؟
برای من هنوز رو 18 هست حتی اول ماه هم اومده اما باز تعغییر نکرده :n13:
سلامنقل قول:
بله درست میگین، چند روز دیگه حجما ریست میشن و دیگه کسی چیزی نمیگه!
این آدرس پنل هست
ecare.tct.ir/ecare
یوزر هم شماره ای که روش adsl دارین هست، پسورد هم پسوردی ک تو مودم برای اتصال به اینترنت استفاده می کنید.
من که تیکت دادم نه زنگی زدن و نه کاری کردن ولی زدن که راهنمایی انجام شد:n29:
- - - Updated - - -
خیر برای منم درست نشده، همون 18ی ک بودم داره آب میره:n29:نقل قول:
نمیدونم اهل کجایین ولی جالبه بدونید تو این مملکت هیچی غیر قانونی نیست
سر سال واسه شماها نامحدودو برداشتن واسه ما خوزستانیا نه تنها نامحدود نزاشتن از اول، جدیدا شبانه رایگان رو برای ما مشترکین فیبر نوری برداشتن
تو همین سامانه هم شکایت کردم کهچطور ممکنه وقتی تو قرارداد زده شبانه رایگان وسط طرح اعلامیه میزنن که از 12/1 شبانه رایگان ندارد
جواب رو ببینید
با سلام ارائه سرويس بدون ساعت رايگان مغايرتي با مصوبه سازمان تنظيم مقررات ندارد.و در ضمن مشترك تعرفه چند ماهه ندارد.
من چرا نمی تونم شکایتمو تو سایت 195 ثبت کنم؟
تو صفحه دوم بعد از تکمیل همه گزینه ها وقتی روی ارسال شکایت کلیک می کنم اون بالا می نویسه خطا گردش کار
قبلش به تلفن 195 هم زنگ زدم گفت سامانه تعطیله شنبه زنگ بزنید!
پس شما چجوری شکایت کردید؟
باز هم برگ زرینی دیگر بر کارنامه ی درخشان دزدان مخابرات که دارن با صنایع خودروسازی و باشگاه های فوتبال و والیبال دولتی سر این که کدوم یکی شون بیشتر مال مردمو میخورن، رقابت میکنن !!
و جالب این جاست که من 8 روز اینترنتم از 512 به 128 رسیده بود و در این 8 روز چند بار زنگ زدم که هر بار اپراتورها یه جواب متفاوت دادن. اولیشون میگفت زیرساختها در حال به روز رسانیه و حداکثر تا سال تحویل درست میشه و دیگه تکرار نمیشه!! از سال تحویل گذشت و دومین بار زنگ زدم. این بار گفتن واس خود ماها هم سرعت 128 شده و تا 12 شب وصل میشه که بازم نشد. باز فرداش زنگ زدم که گفتن برای بیشتر کاربرا وصل شده و چون تعداد زیاده، برای شما و باقی کاربرای نامحدود تا 12 ظهر یعنی ظهر امروز وصل میشه ولی بهتون بگم که اگه ماهی 25 گیگ بیشتر مصرف کنیدف بازم سرعت تون 128 میشه!!!
خب دزدی به چی میگن؟ هم در قراردادها اومده و هم خود اپراتورها تا همین هفته ی پیش میگفتن که اینترنت های نامحدود مخابرات وصل میمونن با همین سرعت و بدون محدودیت مگر این که خود کاربر بره قراردادشو لغو کنه. طبق قرارداد کتبی و صحبت های این چند ساله ی خود مخابرات، از طرف مخابرات حق ندارن که در پهنای باند یا سقف مصرف کاربران نامحدود تغییری ایجاد کنن مگر این که خود کاربر درخواست بده!!
واسه منم خطا میداد ولی شکایت ثبت میشد اس ام اس هم میومد
سلام
مثل اینکه یا حجما ریست شده یا کار دیگه ای کردن که سرعتا برگشته به حالت اولش! ببینیم دوباره چه بلایی سرمون میارن، خبری شد اینجا اعلام کنین
باسلامنقل قول:
من هر کاری کردم نتونستم وارد بشم
فکر میکنم اصلاً برای نامحدود ها وارد نمیشه چون لازم نیست:n13:
دوستان بلاخره حجمی شده یا نه؟ گویا حجمی شده
کسی شکایت کرده ؟ جواب شکایت من دادن البته پیگیر نشدم :n13: