آیا میشه آینه را جوری تنظیم کرد که نقطه کور نداشته باشه؟
یا برای هر تغییر مسیری باید حتماً سر را برگردانیم و مسیر پشت سری مسیری که میخواهیم برویم را چک کنیم؟
Printable View
آیا میشه آینه را جوری تنظیم کرد که نقطه کور نداشته باشه؟
یا برای هر تغییر مسیری باید حتماً سر را برگردانیم و مسیر پشت سری مسیری که میخواهیم برویم را چک کنیم؟
برای هر تغییر مسیری لازم نیست که سر رو بچرخونین ولی بعضی وقتا خیلی مفیده، مثلا وقتی می خواین از پارک دربیاین سرتونو برگردونین و سمت چپ رو کامل چک کنین.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان به این مطلب دقت کنند شاید جوابهای شما از روی درک نادرست از سوال باشد.نقل قول:
جواب این سول برای دو شرایط مختلف متفاوت است.
دور زدن در داخل شهر و دور زدن در کمربندی ها و اتوبانهای بین شهری و اطراف شهر:
شرظ اول در دوز زدن رفتن به لاین سمت راست است. اما در خیابانهای داخل شهر که بعضی ها پهن هستند و بخاطر ایجاد ترافیک، اینکار غیر منطقی است و موجب تشدید ترافیک و ایجاد مشکلات تردد برای دیگر راننده ها میشود. در داخل شهر حداکثر سرعت مجاز 50 کیلومتر است و نیازی به این ندارید که به سمت راست بروید و بهتر است از حداکثر گردش ماشین به دور خود استفاد کنید و در هر لاینی که قرار گرفته اید بدون توقف رانندگی کنید. حتی اگر این لاین، لاین اول (چپ) باشد. و در صورتی که لاین اول است بهتر است که شتاب گیری کنید تا موجب دردسر دیگران نباشید.
اما اگر در اتوبانها و یا کمربندی های اطراف شهر هستید، به هبچ وجه حق ندارید بعد از دور زدن در لاینهای اول و میانی قرار بگیرید. چونکه ما حریم راه و بریدگی خیابان داریم و در صورتی ک در این حریم دچار تصادف شوید حتی از پشت، شما مقصر هستید.
در هنگام دور زدن در اینطور مسیرهایی که رانندگان حداقل 70 کیلومتر سرعت دارند و تا 110 کیلومتر هم میرسد. شما تا 20 ثانیه آینده نمیتوانید به این سرعت برسید و تصادف شما حتمی است. و راننده پشت سری حتی در هنگام ترمز بالای 20-30 متر خط ترمز دارد.
شما در اینطور محلها بایستی کاملا در محل بریدگی توقف کرده و به شانه خاکی آنطرف جاده وارد شوید. و در صورتی که موجب تصادف نمیوشید وارد لاین انتهایی (راست شوی) . که بعد از مدتی که مهارت کافی پیداکردید میتوانید به جای شانه خاکی، مستقیما در لاین سمت راست قرار بگیرید. اما به هیچ وجه نباید در لاینهای سرعت و میانی قرار بگیرید.
احساس شمارا در خلاص کردن ماشین در سرازیری درک میکنم.نقل قول:
به جای خلاص کردن، دنده را به یک دنده بالاتر ببرید و کلاچ را رها کنید. اینطور هم ماشینتان در حال گاز خوردن نیست و هم سرعت شما به شدت کم نمیشود.
خلاص کردن یک مشکل بزرگ برای ماشین ایجاد میکند.
اگر در هنگام حرکت خلاص، ماشین خاموش کند، شما فقط یک بار میتوانید پدال ترمز را فشار دهید و در دفعه دوم ترمز عمل نمیکند و با فریاد شهادت طلبانه وارد مانع میشوید.:n18:
هیچ فرقی هم نداره از کدوم دنده شروع کنی.
نقل قول:
1- این اعداد رو چجوری محاسبه کردین؟
نقل قول:
شما تا 20 ثانیه آینده نمیتوانید به این سرعت برسید و تصادف شما حتمی است. و راننده پشت سری حتی در هنگام ترمز بالای 20-30 متر خط ترمز دارد.
2. در مورد این جمله بیشتر توضح می دین؟
نقل قول:
شرظ اول در دوز زدن رفتن به لاین سمت راست است.
من فکر میکنم سر چرخاندن و چک کردن نقطه کور پشت سر برای هر تغییر لاینی لازمه بارها شده که میخواستم تغییر لاین بدهم و در آینههای جانبی (راست یا چپ) هیچ ماشینی در مسیر نبوده ولی تو نقطه کور ماشینام یک ماشین دیگر داشته حرکت میکرده و با بوق آن ماشین متوجه وجود آن ماشین شدمنقل قول:
احتمالا منظورت 0 تا 100 در مدت 7-13 ثانیه هستش.نقل قول:
اون 0-100 مربوط به یک راننده حرفه ای با حداکثر سرعت عمل در تعویض دنده و شناخت حداکثر قدرت گشتاوری موتور و بکار گیری آن و حداقل سر خوردگی لاستیک بر روی سطح جاده، با بهترین نوع بنزین و حداکثر سلامتی خودرو و حداکثر اصطکاک بین لاستیک و زمین و حداکثر پاسخ دهی خودرو هستش.
حالا به نظر شما 0-100 شما چند ثانیه هستش؟ :n27:
0-100 یک راننده تازه کار چطور؟ :n29:
فکر کنم بیش از 20 ثانیه بشه دیگه.
اون شرط رو گفتم دیگه.
در هر شرایطی شما در بریدگی تصادف کنی مقصر هستی و رد خور نداره. حتی اگه از پشت بزنن و طرف شاهد پیدا کنه تو بریدگی دور زدی مقصر میشی.
اصولا لاین سمت راست لاین کند رو هستش و این لاینها در هیچ جا استثنا پیدا نمیکنه. ماشینی که در دنده 2 قرار داره کند رو هست.
در مورد خط ترمز نمیخوام به مسائل فیزیکی استناد کنم. آمارهای تصادفات رانندگی رقمهای بیش از این رو هم اعلام کردن. و من خط ترمز حدودا کمی کمتر از 50 متر رو هم دیدم که مربوط به یک سمند قدیمی بود و ماشینش هم متوقف نشد و جره شد. البته سرعتش خیلی بالا بود. 160 تا
شما بایستی خاک نشستن رو سطح جاده، وجود دوده و روغنهای رو سطح جاده، پودر لاستیکهای سطح جاده، فرسدگی لاستیک و شرایط آب و هوایی رو هم در نظر بگیری.
درسته . ولی تو این جور مواقع مستقیم دادن به دنده سه مشکلی به ماشین وارد میکنه یا نه؟نقل قول:
نه، هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.نقل قول:
نقل قول:
اگه دنده مرده نمی شه، احتمالا مشکلی پیش نمیاد
یعنی اگر سرعت ماشین با دنده ای که توش هستین هماهنگ باشه، اشکالی نداره بزنین دنده 3
چطور میشه تو کوچههای تنگ یا وقتی داری از کنار دیوار یا عابر پیاده یا ماشین دیگه رد میشی مطمئن باشی که بهش نمیخوری؟
من تو فاصله دور میتونم خوب تخمین بزنم که به مانع روبرو میخورم یا نه ولی در فاصله نزدیک نمیتوانم تشخیص بدهم که دارم بهش میخورم یا نه