دوست عزیز ببخشید این حرفو میزنم ولی من احتمال میدم که شما از کارمندان بامیلو هستید که اینقدر تابلو چنین کامنتی گذاشتید
حرف شما کمی غیر منطقی به نظر میرسه چون بامیلو مگه چند سال راه اندازی شده که شما بالای 40 بار سفارش دادید! باز میگفتید دیجی کالا قابل باور بود چون فروشگاه دیجی کالا 2 برابر بامیلو قدمت داره. تازه در چندین سال ابتدایی بامیلو محصولاتش به قدری کم بود که اصلا نمیشد چیزی برای خرید انتخاب کرد! تنها ایده ای که به ذهنم میرسه که حرف شما حقیقت داشته باشه اینه که شما از اون دسته از آدم هایی هستید که از خونه بیرون نمیرید اصلا و همه چیز رو اینترنتی سفارش میدید.
من نسبت به دیجی کالا اصلا هیچ تعصبی ندارم ولی همانطور که میدونید هارد اینترنال یکی از حساس ترین کالاهای سخت افزاری هست که باید خیلی خوب بسته بندی بشه من چندین بار از دیجی کالا خرید داشتم بسیار عالی همراه با کاورهای حباب دار در داخل 2 جعبه مختلف بسته بندی کرده بود و روی جعبه هم نوشته بود شکستنی که اصلا برای من قابل باور نبود چنین بسته بندی چون من از آمازون هم قبلا توسط دوستم که در آمریکا زندگی میکنه خرید داشتم چنین بسته بندی نداشت!