قمر در عقربه واقعا وضعیتنقل قول:
خیلی بدتر از اون چیزی که قابل بیان باشه
Printable View
قمر در عقربه واقعا وضعیتنقل قول:
خیلی بدتر از اون چیزی که قابل بیان باشه
نقل قول:دوست عزیز آخه من از هر کسی میپرسم همه سهام عدالت گرفتن انگار فقط من بدبخت جاموندم:n03::n28:نقل قول:
کمیته امدادی ها رو که باید حتما بهشون بدن ولی یه سری گردن کلفت پولدار هم این سهام را گرفتن ولی من بدبخت که بیکارم و درآمدی ندارم هیچی به هیچی که به خدا این انصاف نیست :n28: میدونی مثل همون یارانه که طرف میلیاردر هست ولی نمیتونه از 45 تومن بگذره:n15: اینم دقیقا شده مثل اون که ظلم بزرگی در حق من و امثال منه که نگرفتیم:n03:
پست تکراری حذف بشه
دوست عزیز پس این چی میگه؟؟میگه کل شهر ریختن تو کافی نت ها ثبت نام کردن؟؟؟؟نقل قول:
500هزارتومن میریزی برا ثبت نام ....بهت ماهی 20تومن یا کمتر میدن ..درکل پول خودتو بهت میدن اگه نصفشم نخورن ......خانواده ماهم ثبت نام نکردن ونمیکنن واسه چی مردم 500هرارتومن به حساب دولت پول بریزن؟!!کشور این همه منابع داره ....اگه فکرمیکنی ثبت نام خوبهنقل قول:
راهنماهای زیادی برا ثبت نام هست اینترنتی یا بعضی از کافی نت ها برات ثبت نام میکنن... هرجور خودت راحتی انجام بده بخوای به حرف اینو واونو گوش کنی خودتو اذار میدی شاید بعدا سهام عدالت سودش نجومی شد معلوم نمیکنه
تعدادی از پست ها پاک شدند لطفا با رعایت احترام در انجمن فعالیت کنید .. با تشکر
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
نه دوست عزیز اینطور نیست کسی پول واریز نکردهنقل قول:
من از چند تا پرسیدم هیچکدوم پول واریز نکرده بودن خود دولت به هر نفر از500هزار تا1میلیون به عنوان سهام عدالت داده
متاسفانه افرادی هستن که سوال میپرسن ولی به جای اینکه به جوابها فکر کنن و راهنمایی ها ، میان الکی یه چیزی رو میپرونن و دوباره که توضیح بدی یه چیز دیگه میگننقل قول:
در واقع هدف جستن راهنمایی نیست شلوغ کردن بی خوده
این همه هم توضیح دادیم بازم حرف خودش رو میزنه
کسی که 500 هزار تومان ریخته اسفند ماه سال پیش سهامش شده یه میلیون ولی این یه میلیون رو چطور بهش میدن. اول 48 هزار میدن بعد سه ماه 48 هزار و سال بعد 20 هزار و تا هزار سال هم اصل پول رو نمیدن
کسانی که نریختن اون پول رو بهش 500 تومان فقط سهام تعلق میگیره که اول 24 هزار میدن و بعد سه ماه 24 هزار و باز تا ده سال اصل پول رو نمیرن
مشکل برخی دوستان اینه فکر میکنن به دیگران یه میلیون دادن و فقط اینا موندن مثلا و هی توهم میزنن و شب نمیتونن بخواین
باور کن کسایی که اون 500 تومن رو نریختن سال پیش خیلی برنده هستن تا دیگران
باور کن کسی که این همه اینترنت مصرف کرد برا گزاشتن این پستها و اومدن به این سایت امروز از میزان پول سهامی که قرار بود بهش بدن بیشتر شد!
بهتره اعتراضمون رو به ریشه و کسی که مصوب این کاره بکنیم نه دوستانی که اینجا هستن
اصلا ادم عاقل نمیره دنبال این کارا چرا چون رو اسمشم هست سهام عدالت نه یارانه میدن نه کمیته ای هست اصلا با کلمه سهام تو خیر خواهی حکومت مشکل دارم چه برسه به عدالت که خطرناک تر از همشونه همشون کنار هم جمع شدن .نقل قول:
تو خودت توی سوابق پستهات مشخصه با همه درگیری داشتی و شلوغ میکردی شما یکی حرف از شلوغ کردن بی خود نزن پست الکی هم کم نداشتینقل قول:
خوبه خودتم داری میگی500 هزار تومان به هر نفر سهام دادن پس کسی هیچ پولی واریز نکردهنقل قول:
من کی گفتم به هر نفر500هزار تا1میلیون پول دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم سهام عدالت دادن یکم با دقت پست هام را بخوننقل قول:
خودتم تائید کردی که500هزار تومان سهام دادن به هر نفرنقل قول:
تو شهر شما گذاشتن چند تا پست 500 هزار تومان هزینه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من که برای گاشتن پستهام 100 کیلو بایت هم حجم مصرف نکردم
نکنه تو فیلم دانلود میکنی و میزاری به حساب پست دادن تو پی سی ورلد !!!!!!!!!!!
اشخاصی مثل تو نمیزارن من و امثال من به حقمون برسیم به جای راهنمایی و شفاف سازی دروغ تحویل همه میدن و میخوان وانمود کنن هیچ سهامی نگرفتننقل قول:
چرا همش از500هزار تومان دوم حرف میزنی؟؟؟؟ چرا 500هزار تومان اول را که بدون واریز پول بهت سهام دادن را نمیگی؟؟؟؟؟؟؟
راستی فهمیدم که خودت را زیر نظر کمیته امداد نشون دادی و سهام را گرفتی نکن آه مظلوم دامنت رو میگیره یه روزی