MBR محدودیت هایی دارد که در GPT رفع شده است. در نتیجه بهتر است ویندوز UTFI و پارتیشن بندی GPT استفاده کنید.نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر لینک زیر را ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
MBR محدودیت هایی دارد که در GPT رفع شده است. در نتیجه بهتر است ویندوز UTFI و پارتیشن بندی GPT استفاده کنید.نقل قول:
[QUOTE=amir_t6262;8879797]MBR محدودیت هایی دارد که در GPT رفع شده است. در نتیجه بهتر است ویندوز UTFI و پارتیشن بندی GPT استفاده کنید.
سلام دوست عزیز. من همین لپ تاپو گرفتم و میخوام به روش UEFI روش ویندوز نصب کنم. میشه بزرگواری کنی و از اول کار راهنماییم کنی؟؟ مشکل اصلیم اینه که نمیتونم به روش UEFI بوت کنم. چطور فعالش کنم؟ تبدیل هارد به GPT را بلدم ولی تا روش BOOT درست نشه قابل استفاده نیست. لطفا کمکم کنید
[QUOTE=kamal396;8892002]سلام. شما باید اول از همه از UEFI بودن ویندوزت مطمئن بشی.نقل قول:
برای این کار:
1. وارد فایل های داخل DVD شوید.
2. پوشه EFI را باز کنید.
3. درصورتی که دو پوشه Microsoft و Boot وجود داشت DVD دارای فایل های UEFI است.
راهنمایی بیشتر را هم میتوانی از لینک زیر پیدا کنی
ممنون بابت جوابتون. مشكلو پيدا كردم. براي نصب به روش UEFI بايد از ديسك ويندوزي استفاده كنم كه "فقط" ورژن 64 بيني ويندوزو داشته باشه ( البته بعضي سيستما اين مشكلو داره و فقط اينجوري حل ميشه) يعني اون ديسكهايي كه هر دو ورژنو دارن جوابگو نيست. من ويندوز 10 شركت گردو ورژن 64 بيني مخصوص UEFI را استفاده كردم و مشكلم حل شد.
[QUOTE=amir_t6262;8892223][QUOTE=kamal396;8892002]
سلام. شما باید اول از همه از UEFI بودن ویندوزت مطمئن بشی.
برای این کار:
1. وارد فایل های داخل DVD شوید.
2. پوشه EFI را باز کنید.
3. درصورتی که دو پوشه Microsoft و Boot وجود داشت DVD دارای فایل های UEFI است.
راهنمایی بیشتر را هم میتوانی از لینک زیر پیدا کنی