دوستانی که رای دادین واقعا دستتون درد نکنه:n12:
سایر دوستان هم اگه رای بدید ممنونتون میشم قول میدم نذارم رای ها پایمال بشه : دی
Printable View
دوستانی که رای دادین واقعا دستتون درد نکنه:n12:
سایر دوستان هم اگه رای بدید ممنونتون میشم قول میدم نذارم رای ها پایمال بشه : دی
سلام. اسم های زیبایی مد نظرتونه. همشون واقعا جالبن. انتخاب اسم زیبا وظیفه ی پدر و مادر. به نظر خودم آریا اسم واقعا زیباییه. هر چند انتخاب سخته و اون دو هم واقعا عالی هستند.
با همسرتون هم مشورت کنید و اسمی رو انتخاب کنید که مدنظر هر دوتون باشه. نگرانی تون
کاملا به جاست. انتخاب اسم خیلی مهمه که البته همه ی اسم ها زیبایی خاص خودشونو دارند. اسم باید از نظر وزن، آهنگ، معنی و ... اعتماد به نفسی رو برای صاحب اون به همراه داشته باشه. خوشحالم که پدر و مادرانی هستند که به این موضوع اهمیت میدن.
قدم نو رسیده مبارک ....
:n16:
ممنون علی جان هم بابت رای دادن:n12:نقل قول:
همینکه حرفای دلمو زدی واقعا دمت گرم:n11:
بعد از کلی مشورت به این سه اسم رسیدیم
فقط مشکل اینجاست انتخابشون چرخشه ایه هرروز یدونه رو انتخاب میکنیم سه قلو بود این مشکل حل میشد:n02:
ولی نظرمون بیشتر رو همین ترتیبی هست که تو نظرسنجی وارد کرد
گفتم یه نظرسنجی هم اینجا بذارم ببینم شرایط چجوریه
انتخاب اسم خوب اولین وظیفه ی هر پدر مادری هستش . درود بر شما که این مهم رو مورد توجه قرار میدید .
شما خودتون هر سه اسم رو دوست دارید
به این نکته توجه کنید که پسرتون فقط در دوران کودکی به سر نخواهد بود . در پنج مقطع سنی قرار خواهد گرفت : کودکی - نوجوانی - جوانی - میانسالی - پیری
سعی کنید اسمی رو انتخاب کنید که در این پنج مقطع سنی فرزندتون از اسمش راضی باشه
سلام
تبریک میگم اما ای کاش معنی اسامی هم میزاشتین
خوب ولی آخه وقتی بزرگ شد میخواین بهش بگین اسمتو با رای گیری رو اینترنت انتخاب کردیم یکم یه جوریه
بهتر نیست با خانواده مشورت کنین خاله ش داییش عموش یا عمه ش بالاخره اینان که تو سرنوشتش نقش دارن نه ما
موفق باشین
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
اینی که گفتی گیر داد چی گفت بهم !؟ یادم نمیاد ( ملت هم خیلی چرت میگن دیگه برام عادی شده )نقل قول:
محمد جان من قبلن تو تاپیکی که یه نفر به امضات گیر داد بودم و واقعا اعصابم خورد شد بخاطر حرفش
ولی این حرف شما هم کم از حرف اون شخصی که مسخرتون کرد نیست
نگرانی بعضی از مردم باش یعنی چی ؟
درست مشکلات زیاده ولی باید بگیم چون مشکلات زیاده پس نباید به هیچی فکر کنیم؟
واقعا طرز تفکرتون اینه؟
والا من نه مسخره کردم نه چیز دیگه ( من کلا با واژه مسخره کردن مشکل دارم )
منظورم هم این نبود به هیچی فکر نکنیم
منظورم این بود اسم رو پدر مادر خودشون باید بزارن نه دیگه به خاطرش تاپیک بزنن و نظر مردم رو بخوان !
ولی در کل خوش به حالتون که دغدغتون اینه
دقیقا هدف همینه ممنون از یاداوریتوننقل قول:
آروین : آزموده و آزمایش شدهنقل قول:
تبریک میگم اما ای کاش معنی اسامی هم میزاشتین
آراد : نام فرشته ای است موکل بر دین و تدبیر امور و مصالحی که بروز آراد متعلق است
آریا : آزاد ، نجیب
فکر کنم سوءتفاهم شدنقل قول:
خوب ولی آخه وقتی بزرگ شد میخواین بهش بگین اسمتو با رای گیری رو اینترنت انتخاب کردیم یکم یه جوریه
بهتر نیست با خانواده مشورت کنین خاله ش داییش عموش یا عمه ش بالاخره اینان که تو سرنوشتش نقش دارن نه ما
دقیقا همینکارو کردیم همونطور که گفتم این سه اسم با کلی مشورت انتخاب شدن
بخاطر همین نظرسنجی گزینه دیگه ای نداره این سه اسم فیلتر شدن فقط خواستم بدونم بیشتر مردم کدومو میپسندن دقیقا بخاطر حرف دوستمون :
البته یه تحقیقی کردم مثلا شاید الان اسم بابابزرگامون آروین نیست و یکم تعجب برانگیزه یه مرد 120ساله اسمش آروین باشه:n02:نقل قول:
ولی الان اکثر بچه ها اسماشون با قبل فرق میکنه و در آینده اسمای بابابزرگا هم عجب میشه
محمد جان از کجا میدونی دغدغه ندارم؟نقل قول:
منظورم این بود اسم رو پدر مادر خودشون باید بزارن نه دیگه به خاطرش تاپیک بزنن و نظر مردم رو بخوان !
ولی در کل خوش به حالتون که دغدغتون اینه
الان کسی دغدغه کاری ، مالی نداشته باشه باید تعجب کرد
من بالاترم گفتم اسم انتخاب شده تقریبا آروین تایید شده ولی گاهی اوقات این 2 اسم هم دلبری میکنن واسه همین تاپیک زدم
یعنی بین سه اسمی که خودمون انتخاب کردیم داره نظرسنجی میشه
البته اشتباه از من بوده این سایت بیشتر مربوط به فناوری و کامپیوتره و این مباحث بیشتر رسمیت نداره
دوباره سلام
ممنونم که پاسخ دادین
خواهرم میگه آروین خاصه
منم میگم آریا معنیش قشنگ تره
امیدوارم هر اسمی رو انتخاب کردین عاقبت بخیر بشه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام.
من نظر شخصیم رو میگم امیدوارم باعث رنجش نشه.
بطور کلی هر اسمی که بشه از اولو آخرش زد و مچالش کرد بدرد نمیخوره.
همینطور وزن اسم و کلاس اون تو انگلیسی هم مهمه،هرچند کسی اون طرف معنیش رو ندونه.
بین این سه تا دومی که هیچ،آریا هم که تو زبان های دیگه هم مونث و هم مذکر میشه،پس همون آروین بد نیست( بازم میگم بین این سه تا وگر نه اسامی بهتری هم هست)
در ضمن سعی کنین از اسم فرزندتون به هیچ وجه به دین و ریشه و کشور اون ،نتونن پی ببرن.
الان یادم اومد که یه نفر اهل هند به اسم آروین رو میشناسم ، احتمالا ریشه هندو ایرانی داره این اسم ولی قبل گفتم با آرمین اشتباه میشه ها ، گفتی از این سه اسم بازم میگم آراد تلفظش قشنگ تره به نظر من ولی اگه اسم دیگه پیشنهاد خواستی اسم خودم که آیدین هست شیک و مجلسی و با کلاس و چهارفصل!! :n33:
بین دخترا هم اون موقع محبوب بود ، :n16: