اميد وارم هميشه موفق باشي مهران جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نارحتم ولي چه ميشه كرد شما هم بايد به درستون برسين
Printable View
اميد وارم هميشه موفق باشي مهران جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نارحتم ولي چه ميشه كرد شما هم بايد به درستون برسين
سلام منم خيلي ناراحت شدم ولي مهران جان بدون كه جات هميشه اينجا خالي
وقتي تو انجمن موسيقي مي اومدم مهران جان جزو اولين كسايي بودن كه به درخواست ها رسيدگي مي كردن اونم كامل . بدون نقص . جاش تا برگرده حتما خاليه .
سلام
مهران جان ، موفق باشــــی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کاربر و همـــکار نمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت : شاهین کینگ
با مرام,متين,مودب...كار راه انداز...بي تكبر...خوش برخورد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاش خيلي خالي ميمونه...به من كه خيلي كمك كرد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ايشاا..خدا كمكش كنه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهران,جات خالي..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا حق.... ;)
من هم به نوبهخودم از زحمات بي دريغ مهران جان تشكر مي كنم چون واقعا كارم رو راه انداخت و ديدم كه هميشه چقدر تو انجمن زحمت مي كشه
مهران جان دلمون برات تنگ ميشه انشااله هر جا هستي موفق ومويد باشي وخوش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مهران جان
كجا ميري ؟
نرو ديگه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هميشه شاد و موفق و سلامت و پيروز باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرت هستيم تا برگردي
ایشا لله که دوباره به جمع دوستان بر میگردی با حضوری فعال تر
موفق باشی
نههههههههههه
چراااااااااااااااا
نميشه نري؟
بعضي وقتا لااقل بياي؟
اخه من هر چي اهنگ خواستم فقط اقا مهران بهم داد
اي نرو