الان بحث سر چی هست گرامی ؟ ایا کسی گفت که ایران و اعراب در یک سطح بودند یا حتی کسی اشاره ای مبنبی بر حمله ناگهانی اعراب کرد ؟ ببینید این که شما میگین بین کشور های اون منطقه ایران شکوه داشت من تکذیب میکنم چون کلا اون زمان دو تا امپراطوری بوده ایران و روم .بنابراین در جهان شاخص بودیم نه بین کشورهای اون منطقه ..بله شما میگین من میگم اجبار به زبان رسمی عربی تو دربار صحبت کردن که به همین دلیل هست که کتب دانشمندان ما تو اون زمان به عربی بوده .. یا اجبار برای تغییر دین و بستن مالیات های سنگین و خاموش شدن صداهای باربد ها و نکیسا ها و.......
اما چرا ؟ چرا باید ایران و اعراب فتح میکردن ..چیزی جز حکومت مذهبی ساسانیان و قدرت مغ ها و خفگان مردم بوده ؟بعدشم که کسی مث بابک ظهور کرد و یک ایرانی ( افشین ) فروختش و اینکه جالبه تمام دربار عباسی تحت نفوذ ایرانی ها بوده .. یک امپراطوری یک اشخاصی فتح میکنند که حتی سلاح درست حسابی برای جنگ نداشتند بعد از اینکه فتح میشه ملت و ازار و ادیت میکنن جالب اینجاس که کسی هم که بلند میشه و قیام میکنه یک شاهزاده ایرانی کمر به قتلش میبنده ..به نظرم به جای اینکه بیایم بگیم ما نزاد برتر از اعراب هستیم بیایم از دیدگکاه جامعه شناسی بررسی کنیم چون هر چیزی هست این فلاکتی که امروز داریم نه مربوط به سلسله سلوکیانه نه اعراب و نه مغول ها .. بلکه ایرانی ها اخلاقیات بردگی داشتند
در مورد 40 سال پیش هم با شما موافق نیستم دلیل عوض شدن شرایط هم افزایش قیمت ناگهانی نفت بود که اعلی حضرت توهم کوروش بودن به سرش زده بود اگرنه ایشون شخصیت متزلزل و ضعیف تر از اونی داشتن که حکومت کند .ایشون برای سلطنت ساخته شده بودند نه حکومت ..و اشاره شما مبنی به احترام کشورهای همسایه دلیلش این بود که پایگاه اصلی امریکا تو خاورمیانه بود نه چیز دیگه ای
مرسی
+
در نهایت باز هم میگم چیزی که برای یک کشور باید مهم باشه پروسه ای هست که طی میکنه تا به امروزش برسه نه شکوه 2500 سال پیشش .. چه اهمیتی داره 2500 سال پیش یک امپراطوری بودیم مهم اینه که بیایم از هخامنشیان تا پهلوی ها سلسله به سلسله بررسی بشه که چرا مایی که یک زمانی ابر قدرت بودیم الان اینجا هستیم