من هم LG G4 رو پیشنهاد میکنم .
Printable View
من هم LG G4 رو پیشنهاد میکنم .
اگه قلم دار میخوای LG G4 Stylus
ممنون . پیشنهاد هاتون.
بین a5 2016 مدل های جی ۴ کدوم بهتره؟
داداش lg g4 پرچمدار سال گذشته الجی بوده و قطعا" بهتر از a5 که میانرده سامسونگه هست
مشکل اینجاست که شما تا یک میلیون میخوایید هزینه کنید در حالی که الجی جی 4 بالای یک تومنه
در مورد الجی استایلوس هم در دیجی کالا و هم در سایت موبایل دات آی آر میتونید نظرات و تجربیات خریداران را مطالعه کنید.
من اگه جای شما بودم پولامو بیشتر میکردم گلکسی a8 میخریدم خیلی گوشی عالی هست
A5 2016 هم بالای یک میلیون هست.درسته؟نقل قول:
.تا یک میلیون گوشی که ارزش خرید داشته باشه هست؟! یا دویست تومن بزارم روش
جی 4 بهتره ولی باتری a5 قویترهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
گوشی galaxy j5 هم یه نگاهی بنداز قیمت مناسبی داره زیر 1 تومن هست و جزو پرفروش ترین ها امکانات خیلی خوبنقل قول:
دوربین جلوی عالی .. صفحه نمایش amoled با کیفیت و چشم نواز خوش دست و شیک
سلامنقل قول:
با این امکانات بهترین گوشی رو بگید لطفا که از سردرگمی در بیایم.
فقط بشه تا دو سه سال ازش استفاده کرده.
قیمت هم اگه تا ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومن بیشتر باشه اشکال نداره.
ممنون
در خرید یک گوشی در صورتیکه بخواید نهایت استفاده از پول خودتون در خریدی مناسب رو داشته باشید باید حواستون به جنبه های روانی بازار هم باشه. (علاوه بر مشخصات فنی)نقل قول:
حباب قیمتی در دو صورت ایجاد میشه :
1- تازه وارد بودن یک گوشی که طبیعتا قیمت بالاتری داره و در ادامه قیمتش میشکنه
2- هجوم مردم به دلیل ایجاد جو روانی برای یک گوشی خاص
در مورد اول واضحه که گوشی تازه وارد شده اوایل قیمت بالاتری داره مثلا nexus 5X شش ماه پیش قیمتی 1.5 میلیون تومنی داشت...
در مورد دوم هم جو ناشی از استقبال مردمه که میشه براش گوشی G8 هواوی یا redmi note 3 شیاومی رو مثال زد که بخاطر صف خرید خوب فروشنده ها تمایلی به کاهش قیمت (کاهش سودشون) ندارند.
مثال بعد از مورد دوم گوشی 4C هواوی هست که ابتدا قیمتش 550 بود بعد یکهو بخاطر همین جو روانی تا یک ماه بالای ششصد رفت در ایران !! (در حالی که چیزی در قیمتجهانی یا قیمت دلار تغییر نکرده بود و قیمتهای بقیه گوشیها اینطور تغییری نکرده بودند) الان هم که شده 440 !!
برای پیشنهاد یک گوشی خوش ساخت و خوش قیمت موارد زیر رو پیشنهاد میدم از چند برند :
1- هواوی: Honor 7
این سری از گوشی های هواوی به سخت افزار و کارایی خوب شهرت دارند و کاربرشون رو ناراضی نکردند در مدت تولید! قیمت فعلیش هم حدود 1 میلیونه.
2- سامسونگ : A5 2016 و J7
J7 گوشی هست که مدل 4G اون شش ماه پیش همین بازه 900-1 میلیون بود و الان 750 شده. A5 مدل 2016 سخت افزار نسبتاً خوبی داره ولی کمی قیمتش بخاطر جدید بودن بالاست هنوز
3- LG : دوگوشی Nexus 5X و G4
هر دو گوشی گوشی هایی بسیار خوبی هستند. که G4 به عنوان پرچمدار قبل مشخصات بهتر و البته قیمتی بالاتر در برابر نکسوز داره که صد البته نکسوز برتری پشتیبانی گوگل برای اپدیت اندروید ها رو تا دو سال بعد داره.
گوشی های دیگه در این بازه قیمتی گوشی که جوانبی مثل برند، سخت افزار، طراحی و نرم افزار مورد پسند داشته باند ندارند. محصولی مثل Redmi note 3 شیاومی هست با قیمتی 850 تومنی که سخت افزار خوب در بعضی جهات داره اما در بعضی جهات مثل دوربین یا صفحه نمایش همون میانردست و البته قیمتش بعد از شکسته شدن افت شدیدی پیدا میکنه ( Red mi note 2 قیمتش شش ماه پیش 700 بود که الان شده 550)