بله مراجعه کنید.
Printable View
بله مراجعه کنید.
دندان کناری همان که سالم بود و آبسه کرده بود عصب کشی شده و چون عصبش کلا از بین رفته بود در اثر عفونت زیاد دکتر بدون بی حسی عصب کشی کرد انتی بیوتیک هم نداد ولی ابسه سرجاشه !!!!
کسی اطلاعی نداره؟ بعد از عصب کشی آبسه سرجاشه :n03:
سلامنقل قول:
شما باید برید دکتر تا آنتی بیوتیک مناسب براتون بنویسه
معمولاً آموکسی سیلین مینویسند
میکروبهای این عفونت میتونند منتشر بشند توی بدن و مشکل خیلی بزرگ میشه
اگر قبلاً انتی بیوتیک کم مصرف کرده باشین بهتر اثر میکنه
کسانی که زیاد مصرف میکنند میکروبها به انتی بیوتیک مقاوم میشند و کارشون به جای باریک میکشه
از راهنمایی شما ممنون
یه مسئله هست که من کلا به انتی بیوتیک حساسیت دارم
مسئله دوم اینکه دکتر گفت لازم نیست مصرف بشه
حالا من نمی دونم چرا آبسه برطرف نمیشه؟
عفونت ادامه داره تا وقتی که میکروبها یا ویروسهای عامل عفونت از بین برهنقل قول:
گلبولهای سفید ممکنه نتونه به تنهائی حریف عفونت بشه
ماده ی سفید رنگ حاصل از عفونت , بقایای گلبولهای سفید هست که در مبارزه با عامل عفونت از بین رفته اند
از بین رفتن عفونت زمان بر هست اما از روی کاهش ورم و درد و چرک میشه فهمید آیا در حال کاهش هست یا نه
درضمن آنتی بیوتیکها انواع و اقسام داره . تا حالا نشنیدم کسی به همه ی انواعش حساسیت داشته باشه
مسواک زدن و نخ زدن و قرقره ی و شستشوی دهان با آب تمک برای پیشگیری و درمان عفونت دهان خیلی موثر هست
آقا سلامنقل قول:
دکترت فکر کنم گند زده به دندونات رفته
من اصلا دندونام خیلیاشون عصب کشی شده است بعضیاشون مربوط به 2 سال یا 3 سال پیشه ،امسال سر یه موضوعی رفتم عکس گرفتم،بعد دکتر از روی عکس بهم گفت این دندونات که عصب کشی شده آبسه کردن اصلا نمیشه روشون روکش گذاشت
نمیدونم هم تقصیر کیه،خودش میگه دندونات نرمال نیستند
ولی برید به وب سایت زیر دکتر آرش منتظری،جواب سوالاتو میده،جواب منو داد گفت دلیلش اینه که خوب عصب کشی نشده
التبه یه خورده براش مشغله پیش اومده بودجواب سوال منو شاید با 1 ماه تاخیر داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم از راهنمایی الان احساس میکنم آبسه خیلی کوچکتر شده و کم کم داره از بین میره دیگه سفتی سابق رو نداره من با دکتر صحبت میکنم در مورد دارو :n01:نقل قول:
نقل قول:
متشکرم ولی هر کار بوده دکتر اولی کرده این دکتر دومی فقط عصب کشی کرده با یک ابسه کهنه و به قدری عفونت شدید بوده که عصب دندون خود به خود از بین رفته بود و کلا بدون بی حسی عصب کشی کرد خودش میگفت ابسه خیلی عمیق شده و باید صبر کرد شاید جراحی بخواد من میخواستم نظرات و تجربیات دیگران رو هم بدونم اگر پست اول رو بخونید متوجه میشید آبسه از کجا پیدا شده ولی کلا دندانپزشکا کارشون خرابکاریه !
رفتم دکتر علت درد بلندی پانسمان بود که دکتر کمش کرد خوب شد و گفت دیگه مشکلی نیست و میتونم ترمیمی هم پرش کنم ولی گفت به علت شدت عفونت استخوان لثه از بین رفته و یه حفره ایجاد شده که به مرور زمان تا 2 سال خوب میشه :n04: