پارس انلاین به نظر شما توی شمال (مازندران) خوب جواب میده؟ چون ما تقریبا جایی هستیم که هم از مخابرات شهر دوریم و هم از مخابرات شهر دیگموننقل قول:
بین دوتا شهریم ما...و همچنین بین دوتا مخابرات
Printable View
پارس انلاین به نظر شما توی شمال (مازندران) خوب جواب میده؟ چون ما تقریبا جایی هستیم که هم از مخابرات شهر دوریم و هم از مخابرات شهر دیگموننقل قول:
بین دوتا شهریم ما...و همچنین بین دوتا مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این الان دقیقا پینگ من در صبح هست که بهترین پینگ رو نسبت به ساعات دیگه دارم.. و همچنین ساعت 1 شب به بعد هم پینگم توپ میشه
و این هم دومی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بازی انلاین سرور داخلی اصلا مهم نیست سرور خارجی مهمه شما تست های که میگذارید همه سرور داخلیهنقل قول:
این تست سرور خارج منه که حتی از تست سرور داخلیه شما پایین تره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن شما مال یک مرکزه و ربطی به مرکز دیگه داره در واقع منطقه شما تحت پوشش یک مرکز مخابراتیهنقل قول:
اینترنت تو ایران به کیفیت کابل ها ، تجهیزات مخابرات و مودم بستگی داره
شما اگر میتونید کسی رو پیدا کنید که از شرکت های دیگه اینترنت داشته باشه و ببینید سرعت و پینگش چطوره... اما میدونم پینگ دو شرکت پارس انلاین و شاتل خوبن
میشه راهنماییم کنید چطوری از سایت خارجی پینگ بگیرم و داخلی نباشه؟نقل قول:
منظورتونم دقیق تر برسونید
در سایت speedtest از روی نقشه یه سرور خارجی انتخاب کن . بعد تست بگیرنقل قول:
4G ایرانسل یا اپراتورها رو هم تست کن
البته پینگ 32 ایشون از فرانکفورت یه کم فراتر از ایرانه . اگه تو ایران از این پینگ ها دارین حرامه استفاده نکنین :n24::n37:
شما DNS هارو تغییر ندادی؟ من های وب دارم و پینگم ضعیفه ولی از DNS های گوگل که استفاده میکنم مشکلم حل میشه. از DNSهای معتبر استفاده کن.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
اولین نتم جوان اندیش بود و توش دی ان اس قرار میدادمنقل قول:
بعد که رفتم آسیا تک گفتن باید همه ی تیک هارو برداری و دی ان اس هارو برداری
یخورده بیشتر توضیح میدید چی بزارم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان این درسته؟ ماشالله پینگمو :|
دوست عزیز این تستی که شما گذاشتی پارس آنلاین کش کرده این سرور رو دلیلش هم اینه که به دلیل فاصله جغرافیایی ایران تا آلمان بهترین پینگ ممکن تا حداکثر 90 هست و به هیچ عنوان پایین تر نمیادنقل قول:
شما به جای اروپا رفتی آفریقا؟؟؟؟؟نقل قول: