شما همون z3 رو بگیرید هم پرزازندش کوالکامه هم ضد آبه دوربینش خوبه باتریش ماندگاریش بالا هست
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
Printable View
شما همون z3 رو بگیرید هم پرزازندش کوالکامه هم ضد آبه دوربینش خوبه باتریش ماندگاریش بالا هست
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
دوستان دم همتون گرم مخصوصا
K!ng of th3 K!ngs عزیز که وقت گذاشت کلی جواب داد
من کاشان هستم فعلا هم سختمه بیام تهران میخام خرید اینترنتی کنم
بزارید با خودشم یه صحبتی بکنم دوباره مزاحمتون میشم
فقط یه سوال سه تا m8 هست تو بازار همشون مثل همند
خرید اینترنتی کنید مشکلی نیست فقط من دیجی کالا رو پیشنهاد میکنم....نقل قول:
بله 3 تا m8 هست تو بازار که من بهتون توضیح میدم
M8 معمولی: دوربین 4 اولتراپیکسل + فرستنده ی مادون قرمز برای کنترل تلویزون و پردازنده ی Snapdragon 801
M8 Eye: دوربین 13 مگاپیکسل + عدم وجود مادون قرمز و پردازنده ی Snapdragon 801
HTC one m8 S: دوربین 13 + پردازنده ی ضعیف تر Snapdragon 615
به توجه به این تفاسیر اگر میخواید M8 برداریر پیشنهاد من همون M8 معمولی بدون پیشوند و پسوند هست و از نظر دوربین هم بهتون بگم که عدد 13 و 4 فقط عدد هستند و سایز تصویر، مهم این هست که کیفیت لنز و دوربین و... چطور باشند تا عکس خوب باشه که من از 4 اولتراپیکسل راضیم و مادون قرمز بیشتر به دردم میخوره تا سایز بیشتر تصویر دوربین.
در مورد G3:
این گوشی هم بسیار خوبه ولی باتری ضعیف تری داره نسبت به m8 و کمی کمتر خوشدسته ولی بهجاش صفحه ی 5.5 اینچی داره و رزولوشن 2k که باعث میشه صفحش خیلی شفاف و با کیفیت باشه دوربینش هم عالیه فقط همون طوری که گفتم از HTC بزرگتره و باتری ضعیف تری داره همچنین به دلیل رزولوشن بیشتر صفحه نمایش در بازی ها کند تر از اچ تی سی هستش. رنگ های خیلی زیبایی هم داره که مناسب خانوم ها هست
در مورد Z3
این گوشی هم واقعا عالیه باتری خوب پردازنده ی خوب دوربین خوب و البته ضد آب ولی باز هم از HTC بزگرتره و چون بدنه ی شیشه ای داره ممکنه با افتادن روی سطح سخت بدنه ش ترک بخوره و زیبایی اش رو از دست بده. البته قیمتش از 1200 بیشتر میشه
K!ng of th3 K!ngs عزیز
ممنون برای اینکه وقت میزارین
یه سوال دیگه شما در موردm5 اطلاعاتی ندارید
بین m5 سونی و m8 اچ تی سی کدوم رو پیشنهاد میکنید
دوست عزیز کیفیت دوربین m8 خوبه ولی شاید راضی کننده نباشه شما G3 بگیرین بهتره در ضمن حافظه داخلی g3 32gb ولی m8 و z3 16 که اگر نرم افزار زیادی استفاده میکنین با 16 به مشکل میخورین
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
واللا من با سونی تجربه ی زیادی ندارم در این مورد نمیتونم بهتون کمکی بکنم بهتره از کسانی که M5 داشتن سوال کنیدنقل قول:
برای من هم خوب و هم راضی کننده هست. ولی قطعا کیفیت دوربین G3 بسیار بالاتره و حتی میشه برای عکاسی نیمه حرفه ای ازش استفاده کرد... و G3 و Z3 و M8 همه Micro SD میخورن تا 128 گیگابایت البته G3 رو مطمئن نیستمنقل قول:
متشکر از همه دوستان به خاطر پاسخ های خوبشون
فقط یه نکته دیگه میدونم باید همه شرایط رو اول بگم اما خب ببحشید آبجیم میگه میخاد دو سیم هم باشه
اگر دو سیم میخواید حتما باشه پیشنهاد من Xperia Z3 Dual هست.
پس کلا نظرتون اینه که m5 نخرم؟؟؟
بین z3 & m8 & g3 یکی رو انتخاب کتم
g3 دو سیم کارت نداره
پس همون Z3 بگیرین و یک کیس iface براش بگیرین
خلاص!