مگه 3250 پس نداده يا ان 70 چه امتحاني پس داده؟ صداش كه مثل 6680 دوربينشم كه هيچي مثل 3250 قيافشم باز مثل 6680 فقط فيلمبرداري خوب حالا به من بگو امتحانش پس داده كجاشو ميگي؟
حد اقل 3250 باسه موزيكه و صداي بلند و با كيفيتي داره
Printable View
مگه 3250 پس نداده يا ان 70 چه امتحاني پس داده؟ صداش كه مثل 6680 دوربينشم كه هيچي مثل 3250 قيافشم باز مثل 6680 فقط فيلمبرداري خوب حالا به من بگو امتحانش پس داده كجاشو ميگي؟
حد اقل 3250 باسه موزيكه و صداي بلند و با كيفيتي داره
بلاخره یه نمه قدیمی تره و بهترین گوشی از نظر سرگرمی کاربر انتخاب شده
هر دو از نظر امكانات شبيه همد يگه هستند با اين تفاوت كه فيلم برداري N70 خيلي بهتره
حالا بستگي به سليقش داره كه كدوم يكي را از نظر قيافه پسند كنه....
خب اگه بنا به پس دادن امتحان هست همه بریم 3310 و سونی ز100 بخریم
امتحانشونو عالی پس داده
3250 بهتر هست
صداش رو با 3250 مقايسه نكن صداشو بايد با 6680 مقايسه كرد 3250 هم بلندتره هم با كيفيت ترنقل قول:
نوشته شده توسط green_life
x-boy شما از هر حرفی یه جوری برداشت میکنی هرکسی یه نظری داره دیگه نیاز نیست انقدر این بحث کش بدید
باید یه نظر سنجی میزاشتید خودتون رو راحت میکردید :blush:
سلام
دوستان عزيز بيايم تورو خدا چون خودمون فلان گوشي را داريم الكي ازش طرفداري نكنيم و بقيه اي كه ميخوان گوشي انتخاب كنن رو به بيراهه نكشيم !
عزيز دلم ! ان 70 طبق نظرسنجي هاي سايت هاي معتبر مثل gsmarena يكي از پايين ترين رتبه هارو آورده ! من خودم 3250 دارم اما با صداقت ميگم آشغاله ! ولي بازم از ان 70 خيلي خيلي بهتره ! خيلي بهتر :)
ممنون
ميشه دلايل اشغال بودنشو بگي؟
ممنون
عزيز كسي كه مياد نظر اشتباه ميده باعث ميشه طرف مقابل هم اشتباه كنهنقل قول:
نوشته شده توسط kevin
از نظر من بحث تازه داره جون ميگيره
من يه گوشي خر كار (محكم) و با كيفيت ميخوام كه مثل بچه آدم كار كنه !
در زمن نوكيا هم باشه
من خودم نظرم اينه كه يا 3250 يا ان70 يا6680 (به ترتيب برتري از نظر خودم نوشتم از راست به چپ)
حالا نظر شما رو ميخوام نه طرفداري از گوشي كه دوست دارين
در هر صورت خيلي ممنون اگر ميشه بحثو جالب تر دنبال كنيم