پیشنهاد بنده اینه : e540 lenovo با کانفیگ i7 , 8g
بهترین مورد میشه تو مایه های 2.5 پات میفته
Printable View
پیشنهاد بنده اینه : e540 lenovo با کانفیگ i7 , 8g
بهترین مورد میشه تو مایه های 2.5 پات میفته
سلام به دوستان عزیز :n18:
امروز یه سری برنامه جدید بهمون معرفی کردن که چندتاشون ورژن جدید نرم افزار هایی بود که من با ورژن 2006-2007 اون ها کار میکردم!!ولی این جدید ها قضیشون فرق داره!! :n09:
بنده کلا باید از تو نخ مدل های 2 تا 2.5 میلیون بیام بیرون!! چونکه به یه مدل با رم 6 گیگ و پردازنه مرکزی Core-i5 ( که سری U هم نباشه ) نیاز دارم برای برای سیستم پیشنهادی!! که این یعنی حداقلش و اگر رم 8 و Core-i7 باشه بهتر هستش!
برای همین بازه قیمتی رو میارم 2800 برای حداقل و تا 3500 هم میتونم حداکثر برم!!
که الان شما هم میایید میگید سری K ایسوس!! که منم دوستش ندارم این سری رو!! نمیدونم چرا؟!!
از سری N و یا G ایسوس حتی با گرافیک ضعیفتر مدلی گیرم نمیاد تو این محدوده؟ چونکه حالا که قراره بیام تا این محدوده قیمت میخوام بهترینش رو بگیرم که از ایسوس میشه سری N و G !!
من نهایتش بتونم تا اخر این ترم که بهمن ماه میشه دووم بیارم که با فلش مموری و لپ تاپ قرضی سر کلاس ها کارم رو بندازم اون هم به این خاطر که منتظرم به خاطر برداشته شدن تحریم ها و به بازار اومدن مدل های جدید یه لپ تاپ بگیرم ولی مثل اینکه اون ها بخوان بیان میره تا سال بعدی که واقعا خیلی دیره!!
حالا نظر و پیشنهاد شما عزیزان چی هستش؟ صبر کنم ؟ اگر نه الان چه مدل هایی هستن برای پیشنهاد؟
سپاسگذارم پیشاپیش :n16:
اگه صفحه fhd میخوای asus k555ln و k555lb موردای خوبین.نقل قول:
تو این 3تایی که خودت میخوای بخری هم g2 بهتره من میخوام اینو بخرم منتظرم دلار بکشه پایین
Sent from my SM-A500H using Tapatalk