برای ایمیج گرفتن از دیسک با استفاده از این برنامه دو تا روش وجود داره :نقل قول:
محتوای مخفی: Show/Hide
Printable View
برای ایمیج گرفتن از دیسک با استفاده از این برنامه دو تا روش وجود داره :نقل قول:
محتوای مخفی: Show/Hide
با سلام مجدد
آموزش Image گیری به درخواست دوست عزیزمون.
کار با ImgBurn هم خیلی راحته.
1- ابتدا نرم افزار رو اجرا می کنین.
2- انتخاب گزینه ی Create image file from disc
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اجرای مراحل زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاعلی
اگه فک میکنین DVD ویندوزتون مشکل داره نرم افزار AnyReader رو نصب کنید.(جهت ایمیج گیری از دیسک خش دار)
(البته من توصیه می کنم یه ویندوز سرحال و به روز دانلود کنین، هرچند که انصافا حجم ویندوز خیلی بالاست.)
با چنتا برنامه امتحان کردم نشد..فقط مونده برنامه ای که شما معرفی کردین:n03: dvd مشکلی نداره تازه خریدمش . حجم ویندوزم خیلی بالاس برا دانلودنقل قول:
در ضمن ممنون از راهنمائیتون
نقل قول:
ممنونم از لطفتون..امتحانش کردم..این برنامه هم جواب نداد :n28:
راستی دوست عزیز فراموش نکنین شاید اون شرکتی که دیسک ویندوزو ازش خریدین، خودش از اون حرفه ای ها بوده و یه کاری کرده که نشه از رو دیسک ایمیج گرفت.
imgburn هم جواب نداد...فکر کنم باید بیخیالش بشم کلا...شرکت نوین پنداره ..احتمالا همینه :n28:نقل قول:
باید برم تو کار دانلود :((((
پس به احتمال زیاد از همین مشکلیه که آقا میلاد گفتن. میتونید از سایت های معتبر دانلود کنید. حجمش هم زیاد نیست ویندوز 10 نسخه ی pro ش 2.7 گیگه که نسبت به ultimate ویندوز 7 که سه گیگ و نیم هست کمتره و خوب میخواید ویندوز دانلود کنید نه یه نرم افزار. ولی پیشنهاد می کنم که فعلا نرید سمت ویندوز 10 و بچسبید به ویندوز 7. بزارید یکم پشتیبانی با سخت افزارها و بازی ها بیشتر بشه، باگ ها و حفره های امنیتی و یه سری مشکلات دیگه برطرف بشه تا واستون دردسر ساز نشه. البته می تونید برای تست نصب کنید.نقل قول: