-
تیم های صعود کرده به مرحله شانزده تیم
اسپانیا
Athletic Bilbao
Sevilla
Valencia
Villarreal
انگلیس
Liverpool
Manchester United
Tottenham Hotspur
آلمان
Bayer Leverkusen
Borussia Dortmund
ایتالیا
Lazio
سایر
Anderlecht
Sparta Prague
Braga
Basel
Fenerbahçe
Shakhtar Donetsk
-
-
برگشت مرحله شانزده تیم لیگ اروپا
-
تیم های صعود کرده به مرحله یک چهارم نهایی
اسپانیا
Athletic Bilbao
Sevilla
Villarreal
آلمان
Borussia Dortmund
انگلیس
Liverpool
چک
Sparta Prague
پرتغال
Braga
اکراین
Shakhtar Donetsk
قرعه کشی امروز برگزار میشه
-
Sporting Braga vs Shakhtar Donetsk
Villarreal vs Sparta Prague
Athletic Bilbao vs Sevilla
Borussia Dortmund vs Liverpool
اسپانیایی ها دوباره بهم خوردن و یورگن کلوپ به دورتموند برمیگرده!
-
لیورپول دورتموند عجب بازی ای بود. بعد از 1-1 بازی رفت در آلمان امشب یک شب کلاسیک اروپایی رو داشتیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دورتموند بازی رو فوق العاده خوب شروع کرد و در 9 دقیقه اول 0-2 جلو افتاد که عملا بازی به نظر تموم شده می رسید چون نیاز بود لیورپول 3 گل بزنه، و بعد نیمه اول رو به خوبی کنترل کرد. لیورپول اول نیمه دوم تونست بازی رو 1-2 کنه که آنفیلد به هیجان رسیده بود ولی دورتموند 9 دقیقه بعد در دقیقه 57 بازی رو 1-3 کرد تا باز هم به نظر همه چیز تموم شده برسه.
و بعد لیورپول در ادامه بازی 3 گل دیگه زد تا نهایتا 5-4 در مجموع دو بازی به نیمه نهایی لیگ اروپا برسه. ای کاش همچین بازی ای در لیگ قهرمانان می بود.
تیم های نیمه نهایی:
لیورپول
سویا
ویارئال
شاختار
دو تیم اسپانیایی به نیمه نهایی لیگ اروپا رسیدن، و دو تیم اسپانیایی به نیمه نهایی لیگ قهرمانان. و هم در لیگ قهرمانان و هم در لیگ اروپا تیم های اسپانیایی همدیگه رو در مرحله یک چهارم نهایی حذف کردند (بارسا-آتلتیکو و بیلبائو-سویا) وگرنه احتمال داشت سه تیم اسپانیایی داشته باشیم در هر کدوم از این نیمه نهایی ها. مدافع قهرمانی لیگ قهرمانان و لیگ اروپا هم هر دو اسپانیایی هستند. انتقادی که به فوتبال اسپانیا میشد همیشه این بود که به جز بارسا و رئال بقیه ضعیف هستند که می بینیم اصلا اینطور نیست. فکر می کنم وقتشه اسپانیا در لیگ قهرمانان 5 سهمیه داشته باشه.
-
نقل قول:
دو تیم اسپانیایی به نیمه نهایی لیگ اروپا رسیدن، و دو تیم اسپانیایی به نیمه نهایی لیگ قهرمانان. و هم در لیگ قهرمانان و هم در لیگ اروپا تیم های اسپانیایی همدیگه رو در مرحله یک چهارم نهایی حذف کردند (بارسا-آتلتیکو و بیلبائو-سویا) وگرنه احتمال داشت سه تیم اسپانیایی داشته باشیم در هر کدوم از این نیمه نهایی ها. مدافع قهرمانی لیگ قهرمانان و لیگ اروپا هم هر دو اسپانیایی هستند. انتقادی که به فوتبال اسپانیا میشد همیشه این بود که به جز بارسا و رئال بقیه ضعیف هستند که می بینیم اصلا اینطور نیست. فکر می کنم وقتشه اسپانیا در لیگ قهرمانان 5 سهمیه داشته باشه.
لالیگا لیگ بدی نیست ولی سهمیه لیگ قهرمانانش زیاده ۳ تا سهمیه براش کافیه در عوض سهمیه لیگ اروپاش رو بیایند و افزایش بدن، ولی از اون طرف باید سهمیه ۴ انگلیس تو لیگ قهرمانان رو مستقیم کنند و ۴ تا سهمیه هم برای لیگ اروپا براش در نظر بگیرند. حیفه که از انگلیس فقط ۵ تا تیم در مجموع تو رقابت های اروپایی باشند.
-
عجب بازی بود دیشب داشتم میرفتم بخوابم بعد گل سوم دورتمند یکهو یاد استانبول افتادم گفتم آقا دوام بیار و خوش بختانه شد یکی از بهترین بازی هایی که تو عمرم دیدم واقعا نمیشه بعضی از تیمها رو دوست نداشت دورتمند و لیورپول هم یکی از اونان!!تبریک به طرفداران دو تیم که دیشب به ما حال دادن!!
من خودم تیمای انگلیسی رو دوست دارم و لیگ انگلیس واقعا جذاب هست اما تیمهای اسپانیایی واقعا غولن!!بعید میدونم تیمی بتونه جلوی سویا یا ویارئال رو بگیره وحشتناک قوی هستند!!اصلا بازی تو اون ورزشگاه سانچیز پیس خوان لعنتی لرزه بر اندام رئال و بارسا میندازه دیگه لیورپول و شاختار و اینا که دیگه جای خود دارد:n29:
ولی خوب لیورپول خیلی دوست داشتنی من خودم خیلی خیلی خیلی دوستشون دارم یا مثلا عاشق والنسیا بودم و هستم و خواهم بود یعنی خیلی به والنسیا علاقه دارم ولی حذف شدن!!
-
عجب مسابقه ای بود دیشب!
تا به خودمون بیایم دوترتموند 2 تا زد و کلا همه چیز تموم شده به نظر میومد
لیورپول به خودش اومد و خوب حمله می کرد ولی ضربات آخر اصلا دقت نداشت و همه خارج از چارچوب
از اون طرف ضد حمله های دورتموند هم شدیدا خطرناک
بعد از نتیجه 3-1 که واقعا سخت میشد امیدوار بود ولی برگشت تیم مخصوصا با دو گلی که ساخو و لاورن زدن جالب بود
ساخو که لطف کرد و رو هر سه گل حریف آفساید رو پر کرده بود ( مقصر 100% روی گلها نبود ولی به هر حال هر سه صحنه آفساید رو پر کرده بود)
لاورن هم در کنار ساخو و بقیه خط دفاع کلا شب بسیار ضعیفی در دفاع و حتی بازیسازی داشتن
ولی لیورپول عجیب به بازی برگشت
نقل قول:
حیفه که از انگلیس فقط ۵ تا تیم در مجموع تو رقابت های اروپایی باشند.
البته انگلیس میتونه حداکثر 5 نماینده در cl و حداکثر 5 نماینده در لیگ اروپا داشته باشه ضمن اینکه همواره 7 نماینده در مجموع این دو لیگ رو داره (
)
4 تیم اول در لیگ قهرمانان و تیم پنجم به همراه قهرمان لیگ کاپ و fa کاپ در لیگ اروپا سهمیه دائمی هستند
معمولا قهرمان لیگ کاپ یا fa جزو 5 تیم اول قرار میگیرند و برای همین تیم ششم لیگ هم به لیگ اروپا راه پیدا میکنه ( و حتی هفتم به صورت مشابه)
البته همیشه این طوری نیست و موردی جالبی که اخیرا رخ داد قهرمانی ویگان تو fa سال 2013 هست در حالی که در لیگ به دسته پایین تر سقوط کرده بود! (
)
-
قرعه کشی نیمه نهایی
Shakhtar Donetsk v Sevilla
Villarreal v Liverpool