من که سیستم با سوکت 2011 پیشنهاد دادم و گفتم که i7-5820k بهتره و چیزی نیست که فهمیدنش سخت باشه
حالا من نمی دونم که منظورت پست های قبلی من بوده یا نه چون قبلا یکی سیستم 6 میلیونی می خواست و نوشته بود که می خواد 2 میلیون مانیتور UltraHD بخره و با 4 میلیون، فقط کیسی با i7-4790k رو می شد پیشنهاد داد
در ضمن i7-4790k چهار هسته داره و 8 ترد داره و i7-5820k شش هسته داره با 12 ترد
یعنی شما ترد رو با هسته اشتباه گرفتی
از صحبت های آقا افشین هم این طور برداشت کردم که منظور ایشون اینه که وقتی داری گیم بازی میکنی سرعت لحظه ای سی پی یو خیلی تاثیر داره تا تعداد هسته بنابراین i7-4790k با کلاک 4GHz خیلی بهتر از i7-5820k که کلاک 3.3GHz داره عمل می کنه
این حرف از یک بابت می تونه درست باشه و از یک بابت اشتباه
درسته از این جهت که هیچ گیمی نیومده که بالاتر از i7-4790k نیاز داشته باشه پس در این شرایط کلاک بالاتر بهتر عمل می کنه در پردازش سریع
و از یک طرف هم می تونه اشتباه باشه که 6 هسته پردازنده i7-5820k به طور همزمان فعالیت می کنن و پردازش 6 هسته 3.3GHZ بهتر از 4 هسته 4GHZ است
در رندر هم i7-5820k واضحه که بهتره
در ضمن در همه سایت های جهانی یکی از گزینه های رای دادن برای هر کالایی "ارزش در برابر قیمت" است که اگه مادربرد و سی پی یو و رم رو حساب کنیم i7-4790k ارزش خرید بالاتری نسبت به i5-5820k داره
فقط برای کسانی که در شرکت های عمرانی کار می کنند و سیستمشون برای رندر گیری باید 5 روز و حتی بعضی وقت ها 20 روز 24 ساعته روشن باشه می ارزه که سی پی یو 8 میلیونی هم بخریم چون برای یک پروژه بین 2 تا 10 میلیون درمیاری