میتونی از برنامه ی نرو اکسپرس یا کلون دی وی دی استفاده کنی
Printable View
میتونی از برنامه ی نرو اکسپرس یا کلون دی وی دی استفاده کنی
براي كانورت كردن به vob که زمان خیلی زیادی طول می کشهنقل قول:
نوشته شده توسط Ali&G
یه نرم افزار باشه که بدون کانورت کرد dvd از نوع vcd برام رایت بزنه
شما از هر نرم افزاری که استفاده کنی,(برای رایت فایلهای VCD به DVD)بالاخره باید عمل کانورت انجام بشه.مثلا اون نرم افزاری که من معرفی کردم ابتدا فایلهای VCD رو تبدیل به VOB میکنه و در نهایت عمل رایت رو انجام میده....نقل قول:
نوشته شده توسط fireboy
diego جان Ulead dvd movie factory هم زمان زيادي مي بره و هم اينكه كافي سيستم يك ذره ريپ بزنه اونوقت موقع تبديل vcd به dvd صدا از تصوير ميوفته جلو بعد از تبديل... تازه كيفيت vcd بعد از اينكه تبديل به dvd بشه افتضاح ميشه.... اينا خودم امتحان كردم..چندين مرتبه و با خيلي از برنامه ها از جمله همين برنامه يوليد...نقل قول:
نوشته شده توسط Diego
fireboy جان كلا تبديل وي سي دي به دي وي دي به صرفه نيست نه از نظر وقت نه از نظر كيفيت... بعد از كلي تبديل خستگي به تن آدم مي مونه!!!! اونهايي كه مي بيني دي وي دي شدن فايل هاي avi بودن... وي سي دي كه mpeg هست خودش فشرده شده هست و خيلي از فريم هاش حذف شده..حالا ما با تبديل به دي وي دي مي خواهيم فريم هاشو ببريم بالا در نتيجه كيفيت به طرز خيلي محسوسي افت مي كنه.... اگه avi داري بد نيست تبديل كردن ولي اگه mpeg داري بيخيال شو... اين نظره منه
واسه من که پیش نیومده.....شما چه برنامه ای پیشنهاد میکنی؟نقل قول:
نوشته شده توسط Ehsani
سلام
دوستان برنامه همه كاره inter video DVD copy تمام مشكلات شما را حل ميكنه
باورتون نميشه من تا حالا 40 50 تا نرم افزار در اين مورد استفاده كردم
ولي بهترينشون همين inter video DVD copy هستش
همه تبديل ها را انجام ميده با بهترين كيفيت
با بيشترين امكانات
ورژن جديدش كه 5 هستش ديگه تبديل vcd نداره (ولي بقيه فرمت ها عالي پشتيباني ميكنه)
ورژن 2 و 4 تبديل vcd دارند با كيفيت فوق العاده
اين برنامه را ميتونيد از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دريافت كنيد
نتيجه چي شد
يه نرم افزار باشه كه هم وقت كمتري صرف كنه و هم كيفيت بالايي داشته باشه
؟؟؟؟؟؟؟
از من میشنوی در این زمینه فقط ادم باید خودش تجربه کنه...تاپیک در این زمینه زیاد داشتیم.همه هم فقط نرم افزاری رو که خودشون دوست دارن رو به عنوان بهترین معرفی میکنند.شما از بین نرم افزار های معرفی شده باید چند تاشو امتحان کنی از هر کدوم که خوشت اومد استفاده کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط fireboy