سلام دوست من ....من واقعا شرمندم که نتونستم بیام.....زنگ زدم پارس انلاین گفتن شبکه ی اینترنت ما کلا به ایکس باکس وصل نمیشه...............خخخخ.....مشکل از طرف شرکته....چقدر مسخره......راهی نیست باید منصرف شمنقل قول:
Printable View
سلام دوست من ....من واقعا شرمندم که نتونستم بیام.....زنگ زدم پارس انلاین گفتن شبکه ی اینترنت ما کلا به ایکس باکس وصل نمیشه...............خخخخ.....مشکل از طرف شرکته....چقدر مسخره......راهی نیست باید منصرف شمنقل قول:
نقل قول:
این یعنی دستکاری اینترنت، چفدرم با افتخار اینو اعلام می کنن!!!
منظورت از دستکاریو متوجه نشدم...........اره بابا عجب پر رویینا.............اخه یعنی چی همون اول باید میگفتن یا نه؟؟؟تازه میگه ما داریم روش کار میکنیم تا درست شه........ایرانه دیگه...چه انتظاری داری؟؟نقل قول:
طبق یک قانون کلی شما باید اینترنت به صورت دست نخورده تحویل بگیرید به غیر از سیستم پالایش که خودتون می دونید چطوری هست همه ISPها حق دستکاری های دیگه رو ندارن Packetها باید همونطور که هستند باید دست شما برسند اگر این وسط توسط ISPها یا شخص سومی دستکاری در Packetها یا Portها صورت بگیره بهش می گن Internet Shaping خوب اینو به وضوح می تونید مثلا توی دریافت فایل های تورنت یا فایل های تصویری مثلا موقع صحبت با دوستتون با Skype ببینید، خوب اینجا یعنی ISP تصمیم گرفته یکسری پورت ها بسته بمونه یکسری از پکتها اولیت داشته باشه نصبت به پکتهای دیگه...نقل قول:
اینو میگن دستکاری که خیلی از شرکت های خدمات رسانی اینترنت توی ایران در حال انجام اون هستن...
عجب ادمایی هستنا..............اخه این چه حرکتیه؟؟؟؟؟..ولش بابا بیخیالش شدم.......دیگه خسته شدمنقل قول: