این ها که همه پسرن !
دخترا کجان ؟ :n17:
Printable View
این ها که همه پسرن !
دخترا کجان ؟ :n17:
اون زمونا تعداد دخترا انگشت شمار بوده اینجاها ...نقل قول:
پ ن : نمیشه به ترتیب معرفی کنید این دوستان رو ببینیم کیا بودن ....؟ من فقط بابک رو به قیافه میشناسم ...
من هستم:n02:
زمان و مکان رو اعلام کنید :n02:اتفاقن چند بار خواستم پیشنهاد بدم...بعد پشیمون شدم..گفتم کسی نمیاد....
ولی من میام:V2:
سلام رعنا جان .نقل قول:
خوش اومدی ...
خب تا اینجا که رعنا و سروش موافقت کردند ... منم که هستم... دیگه کیا میخوان بیان ؟! :happy:
سلام بر دوستان.:n18:
حالتون خوبه؟:n11:
ایده ی جالبی هست.:n26:
منم پنچ شنبه میخوام برم تهران نمایشگاه.ولی متاسفانه فکر نکنم بهتون سر بزنم.:n27:
نقل قول:
كيهان جان... خب، يه معرفی هم میكردی... بيشتر آشنا میشديم!
بابك برای همه بستنی خريده بوده؟! چه خوب... اما توی اين عكس فقط يه بچه بستنی داره كه...!!!
: دی
نقل قول:
البته، گفته شده بوده كه دخترا هم بودن... اما از لا-به-لای درختها پسرا رو ديد میزدن!
سلام
فرهاد جان ایده جالبی هست:n17:
منتهی اینجور قرارها رو با فاصله از تصمیم گیری میزارن تا دوستان برنامه ریزی کنن اونطوری احتمال اومدن تعداد افراد بیشتری هست...
والا منم میام ولی دوتا شرط داره:n31:
اول اینکه تعداد خانمها کم نباشه که من حس نکنم خیلی تنهام
دوم اینکه عکس اگر هم گرفته شد نگذارید انجمن دست به دست بچرخه:n35: چه معنی داره بعضی ها خونه بشینن و فقط عکس ببینن؟:n23:
هر شهر جدا میتینگ بزاره خب :دی
اَمَنم رَشتَ جا اَمَرِ فَرَسَنیم:n09:
+
سامان کی میگه دخترا قایم شدن؟
والا شنیده ها حاکی از آن است که در یک میتینگ گویا سروش اعظم ملقب به هزقل عزیزمان از نظرها پنهان بوده اندی:n33:
والا چه عرض كنم.نقل قول:
ما كه نه "ديده" و نه شنيده-ايم...
.. هر چه گفته شده، شايعهای بيش نبوده!
سلام ستاره جان .نقل قول:
با نگذاشتن عکس در تاپیک عمومی موافقم (میتونه یک گروه خصوصی جای مناسب تری باشه...)
بله کاربرا هر کدوماشون که با هم بهتر اند هماهنگ کنند و برن .... زمان و مکانشم خودشون pm بدن به هم و تعیین کنند ...
خب من جمعه میام برنامه ریزی کنید بیاید دیگه ... :n02:
فرهاد عزیز بنده رو هم به لیستتون اضافه کنید البته چند روز قبلش همه چیز هماهنگ بشهنقل قول: