دوست عزیز شما با k550jk کار کرده اید که میگید تفاوتی نداره؟
الان کانفیگ یک مک بوک ۵ میلیون با یک لپتاپ ۱.۵ میلیونی از ی برند دیگه یکی هست ایا کیفیتش هم یکی هست؟؟؟
کیفیت سری n فوق العاده بالاتر هست
باید در عمل ببیبنید
Printable View
دوست عزیز شما با k550jk کار کرده اید که میگید تفاوتی نداره؟
الان کانفیگ یک مک بوک ۵ میلیون با یک لپتاپ ۱.۵ میلیونی از ی برند دیگه یکی هست ایا کیفیتش هم یکی هست؟؟؟
کیفیت سری n فوق العاده بالاتر هست
باید در عمل ببیبنید
پس مدل پیشنهادی شما شد asus n56jk-aنقل قول:
انشاالله پولامونو بقول خارجیا سیو کنم و حدود 2ماه بعد اقدام بکنم به خرید
البته متاسفانه یا خوشبختانه اسامی لپ تاپ ها انقدر زیرشاخه و جزییات داره که تو این دو ماه هم باید تحقیق کنم در مورد جزییات !!مثلا از همین مدل هست که bd rw داره و قیمتش 200تومن گرونتره که بدر من نمیخوره!
چند روز هست تصمیم به خرید یک لب تا جدید گرفتم بیشتر برای دانلود کلیپ های ویدیویی مثل آپارات و وبگردی و معمولی میخوام سرعتش خوب باشه و قیمتش هم حد اکثر 2 میلیون باشه
از تون میخوام راهنمایی کنید چی بخرم ؟ ممنون
سری K450 ایسوس مناسب هست ! CORE I5
دوستان سلام
من تصمیم دارم یه لپ تاپ مناسب برای کارای روزانه مثل وبگردی، سریال دیدن و استفاده از یه سری نرم افزار بگیرم
ماکسیمم هم 700 دلار میخوام خرج کنم
تا حالا این مدلا رو پیدا کردم:
HP - Pavilion 15.6" Laptop - Intel Core i7 - 6GB Memory - 750GB Hard Drive - Natural Silver/Ash Silver
Lenovo - Edge 2-in-1 15.6" Touch-Screen Laptop - Intel Core i5 - 6GB Memory - 1TB Hard Drive - Black
HP - ENVY 2-in-1 15.6" Touch-Screen Laptop - Intel Core i5 - 8GB Memory - 1TB Hard Drive - Natural Silver/Black
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقته دنبال لپ تاپ نبودم، ممنون میشم راهنمایی کنید
پیشنهاد من به شما Z5070 CORE I5 با برند LENOVO هستش . دنبال HP نرو . مزخرفه . اکثرا بهد مدتی چیپ گرافیکشون می سوزه . . .
برای شما چون کار زیاد سنگین ندارین toshiba s50 پیشنهاد میشه چون صفحه ips داره و سبک و قابل حمله
والا اینجا چیزی که تو بازار ریخته HP هستش
Lenovo Edge یا Lenovo Yoga چطورن؟
نقل قول:
والا دنبال به چیز کمی بهتر هستم، i5 کافیه برام
به چیز که بعد یه مدت داغ نکنه بزنه گرافیک رو بسوزونه
سبک هم باشه بهتر
ممنون
نقل قول:
من ازین خیلی خوشم اومده راستش:
Toshiba - Satellite 14" Touch-Screen Laptop - Intel Core i5 - 8GB Memory - 750GB Hard Drive - Satin Gold
فقط تنها مشکلش اینه که صفحش 14 هستش