امتحان کردم ...دوستم میگفت بیشتر صدات شبیه گربه میشه . اونوقت میریزن تکه تکه میکن .:n02:نقل قول:
Printable View
امتحان کردم ...دوستم میگفت بیشتر صدات شبیه گربه میشه . اونوقت میریزن تکه تکه میکن .:n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
مگر من مرض دارم با سگ ها کاری داشته باشم . که خودم رو اصلاح کم :n03:
فقط راه حلی میخوام که کمتر بترسم و رفتار نداشته باشم باعث حمله سگ ها بشه .
وقتی من میرم سگ ها میان جلوی من پارس میکنن . نمیدونم معنی ترس رو میفهمید . نمیدونم ترس یک زن رو میفهمید .:n03:
پس اصلا این کار رو نکن،همین سگ ها الان خودشون دو به شک هستن واسه حمله کردن:n02:با این صدا شک شون حتما به یقین تبدیل میشه.نقل قول:
این پسر دایی من ماشاالله صداش تسلط داشت به صدای اونها،بعد ضایع شدن تو چهره و صداشون کاملا مشهود بود.
طبق گفته دوستان بهترین راه نشون ندادن ترس خودتون و راه رفتن عادی هست ...
اگر قرار بود کاری بکنن تا حالا کرده بود پس زیاد جای نگرانی نیست ... سگ های ولگرد خطرناک نیستن ... اگر سگ نگهبان بودند که تا حالا چیزی ازت باقی نگذاشته بودن
در نتیجه موقع راه رفتن حالت دودین به خودتون نگیرید و تا جای ممکن به ترستون غلبه کنید و راهتون رو برید ... فکر غذا دادن و دوست شدن رو از سر بیرون کنید ... برای دوست شدن با سگ باید سگ محل محصور و محتاج غذا باشه نه اینا
بی اهمیتی بهترین کاره البتهخوب کاره راحتی نیست ..همه با پارس سگ ترس ورشون میداره چیزه طبیعی هست ان شاءالله که موردی پیش نیاد
اولا من منظورم این نبود که خدای نکرده شما م...داریدنقل قول:
بلکه منظورم این بود که سعی کنید نترسید--خودتان را اصلاح کنید به این معنا-
دوما هم معنی ترس رو میفهمم.هم خودم زنم.پس ترس یک زن رو هم میفهمم.ولی با ترسیدن این مشکل حل نمیشه.
پس همان طور که من و بقیه دوستان گفتند سعی کنید نترسید.-خودتان را اصلاح کنید-
ببین می دونم شما چی می گید و من خودم با سگ خیلی رفتار داشتم چه تو شهر و چه تو روستا
خب اول بگم که شما به هیچ وجه نباید با سگ های گله یا اونایی که نگهبان هستن مواجه بشید
وقتی گرگ هم بره تیکه پارش می کنن
اما سگ های ولگرد :n02:
شما وقتی باهاشون رو به رو شدید حتی وقتی که ترس وجودتون رو فرا گرفته باید دستاتون رو مشت کنید و سینتون رو سپر کنین و حالت تهاجمی نسبت بهشون بگیرید و همچنین چشاتون رو گرد کنین و تو چشاشون زل بزنین
بعد از این حالت شما باید با دستتون بزنید به رونه پاتون با هر 2 بار زدن کمی به جلو خیز بردارید و همچنین بعد از هر بار محکم تر بزنید
مطمئن باشید با این کار دیگه کم میارن
در اخر بگم شما به هیچ وجه نباید کم بیارید و فرار کنید
یه بار یه سگ متوسط(تقریبا کوچیک) از دور دوید دنبالم رسید بهم مدام پارس میکرد و بهم نزدیکتر میشد . رفتم جلو کلشو بوسیدم دیگه پارس نکرد همونجا ایستاد نگا میکرد منم رد شدم رفتم.
یه بارهم یه سگ بزرگ تر سر راهم بود با صدای بلند واق واق میکرد من مهلش نزاشتم اومدم از جفتش رد بشم پرید پاچه شلوارمو گاز گرفت. در صورتی که راحت میتونست پام رو گاز بگیره و تیکه پاره کنه.اما فقط شلوارمو گرفت.
یعنی میخوام بگم سگهای ولگرد بیشتر میخوان کسی تو قلمروشون نیاد و بیشتر دنبال ترسوندن هستن تا آسیب رسوندن.
حالا من نمیگم بگیر سگهارو یکی یکی ببوس تا بیخیالت بشن(امتحانشم ضرری نداره:)) اما زیاد هم جدیشون نگیر فوقش مانتوتو گاز میگیرن . فقط آب دهنشون زیاده.
بله .یک مدت به خاطر چهره ی غیر معقولی که برای خودم درست کرده بودم تمامی زن ها از من میترسیدن حتی بیشتر از یک سگ از من میترسیدند طوری که از فاصله یک کیلومتری من رو میدیدند از جاشون بلند میشدن و در میرفتن .خلاصه خیلی زن ها رو من ترسوندم .بله من معنی ترس زن ها رو خوب میفهمم:n10:نقل قول:
این خصلت که توی ادمیزاد هم هست .از حیوان چه انتظاری میشه داشت ؟ (بلانسبت بقیه البته):n09:نقل قول:
خدای نکرده منظورم از این پست به کاربر خاصی نیست
این اخلاقی که در خیلی از هموطنا هست که تا سگ میبینن خم میشن سنگ بر میدارن.....یا وقتی گوسفند زبون بسته رو دارن سر میبرن جمع میشن با علاقه نگاه میکنن (شاید دارن کباب میبینن:n03:)
خیلی منو عذاب میده....خواهشا خواهشا یه کمی در مورد حیوانات و حقوقشون و حدود خودمون بیشتر فکر کنیم
به نطر من شما تا زمانی که ترس رو در خودتون از بین نبرید نمیتونید راحت باشید به این مسیله فکر کنید که اونها با شما کاری ندارن همونطور که تا حالا نداشتن...در این مورد میتونید از روانشناس هم کمک بگیریر چون حرفهای ما تجربی هست و ممکنه خیلی علمی نباشه