رفتن یا موندن ؟ موندن
امروز یا فردا ؟ امروز و فردا (بیشتر امروز)
چقدر در لحظه زندگی میکنی ؟ 60-70 %
بیشتر نگران اینده هستی یا حسرت گذشته رو میخوری ؟ بیشتر که تو همون لحظه ی موجود هستم. اما اگه صرفا بخوام بین همین 2تا بگم، بیشتر نگران آینده ام.
پول درآوردن با همه سختی ها و زندگی پولداری داشتن ؟ یا پول کمتر ولی یه زندگی عادی همراه با حسرت ها ؟ گزینه اول. البته بر اساس اصول خودم. (یعنی به خاطر پول دست به هر کاری نمی زنم. ولی به صورت منطقی و تا جایی که بشه از راه سالم و بدون پایمال کردن حق دیگران درآمد داشت، تلاشم رو می کنم)
چقدر میتونی حسرت ها ت رو تحمل کنی ؟ 80-90%
آدم زود رنجی هستی یا بی خیالی ؟ زودرنج نیستم. بی خیال هم نیستم. دیر رنجم :n02:
چقدر نسبت به زندگی و اتفاقاش و ادمهای اطراف بی خیالی ؟ زندگی و آدم ها برام اهمیت دارن. اتفاقات هم بستگی به اتفاقه داره.
چقدر راجب اتفاقات زندگیت فکر میکنی ؟ مهم اینه که اون اتفاقه چی باشه. بعضی اتفاقات اهمیت دارن. بعضیاشون بی اهمیتن.
چند وقت میتونید بدون دیدن فیلم و سریال و گیم و پی سی و نت و وایبر و ... بگذرونید ؟ در مورد سریال و گیم، خیلی وقت. خیییییییییییییییییلی. اما در مورد نت، کلا امکانش نیست. چون به شٌغلم مربوطه. در مورد وایبر و امثالهم هم کلا زیاد میونه ای باهاشون ندارم.
بودن اینا توی زندگی چقدر واجبه به نظرتون ؟
سریال و گیم یه زمانی بخش مهمی از تفریحاتم بود. اما الآن حدود 5-6 ماهی می شه که 1 سریال ندیم یا بازی نکردم. اگه موقعیتش باشه، تفریحات مناسبی هستن.
نت هم بخش مهمی از زندگی بشر امروزه. به نظرم جزء جدانشدنی زندگی هستش.
چقدر نسبت به آینده امیدواری ؟زیاد
به نظرت داشتن یه همراه تو زندگی چقدر لازمه ؟ زیاد
تنهایی رو ترجیح میدی یا تو جمع بودن رو ؟ جمع تعداد زیاد رو که کلا زیاد پایه نیستم(البته واسه مدت طولانی رو گفتم. واسه مدت کوتاه شاید جالب باشه.) جمع در حد 4-5 نفر رو دوست دارم. ولی کلا 50-50 هستم. یعنی گاهی تنهایی و گاهی جمع.
اگر از کسی بدت بیاد چی کار میکنی ؟ بستگی داره اون شخص چه نقشی در زندگیم داشته باشه و چقدر ازش بدم بیاد. اگه دوست باشه و کاری کنه که ازش بیزار بشم، مسلما قطع رابطه.
چقدر اهل تلاش هستی توی زندگیت ؟ خییییییییییییییییلی
از زندگیت راضی هستی ؟ آره. خدا رو شکر
آدم تنبلی هستی یا نه ؟ گاهی انقدر تنبل می شم که از خودم ناراحت می شم. گاهیم انقدر کار می کنم که چندین شب و روز دچار کم خوابی می شم. متاسفانه هنوز به یه تعادل نرسیدم.
بزرگترین هدفت برای آینده چیه ؟ به خواسته هام برسم و به به جایی برسم که بتونم به دیگران کمک کنم به خواسته هاشون برسن.
دوست داری سه سال آینده به چه اهدافی در زندگیت برسی ؟ تو بخشی از زندگی هستم که فعلا اهداف کوتاه مدتم پایان تحصیلات و سربازی هستش.
مهمترین ارزش های زندگیت چیاست ؟ انسانیت.(خودش هزاران جمله هستش.)
مهمترین افراد زندگیت کیا هستن ؟ خانوادم.
برای زندگیت اصولی هم داری یا نه ؟ 100%
اگر اون اصول رو بقیه زیر پا بزارن چی کار میکنی ؟ بستگی داره کیا باشن. اگه افراد مهمی تو زندگیم باشن، براشون توضیح می دم و ازشون درخواست می کنم این کار رو نکنن.
چقدر برای خودت ارزش قائلی ؟ زیاد. (البته نه از وجه خودخواهی. بلکه آدمی که واسه خودش ارزش قائل نباشه، واسه دیگران هم ارزش قائل نمی شه.)
به نظر دیگران راجب خودتون چقدر اهمیت میدی ؟ تقریبا هیچی. البته اگه بدونم کسی فکر بدی راجع به من می کنه، براش توضیح می دم و می گم، من به این دلایل، اونی که شما فکر می کنی نیستم، اما سعی نمی کنم متقاعدش کنم.
اهل مشورت کردن هستی ؟ ای. کم و بیش
رابطت با خدا چطوریه ؟ دلم می خواد خوب باشه. سعی می کنم خوب باشه. اما گاهی آدم اشتباه می کنه. سعی می کنم اشتباهاتم رو کم کنم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به عنوان پیشنهاد:
اگه تعداد سوالات کمتر باشه به نظرم بهتره. مثلا 10 یا نهایتا 15 تا. بعد این سوالات بمونه تا مثلا 1 هفته یا حداکثر 1 ماه. بعد از زمان مشخص، سوالات جدید تو پست اول قرار بگیره و سوالات قبلی برن تو اسپویلر یا پاک شن.