اونهایی که انگشت وسط زیاد دیدن تمایل زیادی به نشون دادنش دارن :n08:نقل قول:
Printable View
اونهایی که انگشت وسط زیاد دیدن تمایل زیادی به نشون دادنش دارن :n08:نقل قول:
راه حل من اینه که زن و مرد برای خودشون فامیلی جدید انتخاب کنن و بچه هم به همون باشه.نقل قول:
خوب اگه خانم دسته گل بگیره و بیاد خواستگاری آقا به نظرم این قضیه هم میتونه طبیعی باشه. خرج عروسی رو هم خانم بده.نقل قول:
یه سری آداب و رسوم نه تنها تنها تو فرهنگ ایران ، بلکه تو فرهنگ کل دنیا تثبیت شده و اگه خواسته بشه که تغییر داده بشه باعث اختلاف میشه.
نظر شخصی من (بدون توجه به قوانین فعلی و غیره)؛نقل قول:
این یک امر توافقی هست و هیچ ایراد و عیبی وجود نداره که فامیلی خانم روی فرزندان باشه.
در جوامع امروزی، زن و مرد بر هم دیگه برتری ای به دلیل جنسیت متفاوت ندارند و این جور کلیشه ها باید دور ریخته بشن.
این که سال ها قبل مرد ها بودن که به واسطه قدرت بدنی بیشتر، در ادامه بقای گونه اهمیت بیشتری نسبت به زن ها داشتن و استدلال های این چنینی، ربطی به شرایط جامعه مدنی امروز ندارند. به هر حال، این نوع طرز فکر های مردسالانه(و گاهی زن ستیزانه) به طور ملموس در جوامع عقب مانده (و احتمالا قشر های بی سواد و عوام کشور های توسعه یافته) هنوز یافت می شن.
واقعا این همه پست سر یه اسم فامیل بحث کردین؟!:)))
نمیخوام بگم چیز بیخودیه ولی واقعا یعنی این یه چیز مهمه که بچه باید اسمش بعد از کی باشه؟ :|
به هر صورت، به نظرم همیشه صداقت بهترین کاره... حقیقتا من فکر نمیکردم هیچ دختری از من، بدون پول به اندازهی کافی خوشش بیاد حتی، اما خوب این اواخر از یه دختری خیلی اتفاقی خوشم اومد، خیلی اتفاقی و واسه اولین بار به یه دختر شماره دادم... و چند بار بیرون رفتیم و همه چی و با اینکه وضعم زیاد خوب نیست، حاضر بود باهام زندگی کنه ولی متاسفانه مغزم قبول نکرد اخر سر:(((
البته در حال حاضر بیخیال دختره شدم و خیلی هم ناراحتم و احتمالا دیگه همچین حرکتی نزنم، ولی هرچی فکر میکنم، واقعا نمیشه از یه دختر خوشت بیاد... شرایط خیلی سخته... مخصوصا این جوکایی که همیشه میگیم و عکس دختر مختری که همیشه واسه هم میفرستیم،( لااقل من و دوستان اینکارو میکنیم با اینکه مثلا! خیر سرمون بچههای مثبتی هستیم!:) )...
اما شخصا، خیلی سخت تونستم با این دختره ارتباط برقرار بکنم... یعنی تو ذهنم همش دو دل بودم باهاش قلبا دوستش داشتم، دختر بامزه و باحالی بود و باهم همیشه میخندیدیم، ولی تو ذهنم تصورم از همسرم این بود که لزوما باید مثل این مانکنای تو گوشیم باشه...( با جسیکا چستین و اوا گرین و اما واتسون و این صحبتا یعنی مقایسه میکنم!!)...
با وجود اینکه سطح گریم و ارایش و نورپردازی و همه چی اونا رو میدونم، و با اینکه وقتی مادرم میگه یه دختر پیدا کردم خیلی خوشکله و فلان و بیسانه و شدیدا جوش میارم که یعنی چی دختر خوشکله پس مغزش کو خوشکلیش به چه دردم میخوره، اما اخر سر بازم مخم گیر میده که دختره باید خوشکل و خوشتیپ و خوشهیکل باشه :(((
به نظرتون باید چیکار کرد که این تصوراته از ذهن بیرون بره؟؟؟
پورنوگرافی و مدلینگ از بین برنده درک وانتظار واقعی در این حیطه هستند، اونها جوری ارائه میشوند که به چشم بیننده بیایند نه به دل خود کسانی که توش نقش دارند.نقل قول:
نقل قول:دوستان؟نقل قول:
تقاضا میشه کمی بیشتر رعایت کنید:n35:
دوستان لطفا بحث رو به حاشیه نکشین . لطفا در چهارچوب موضوعات مطرح شده صحبت کنین و نه چیز دیگه . عنوان تاپیک قول و قرار هایی هستش که قبل از ازدواج گذاشته میشه هستش
نقل قول:
واقعا این همه پست سر یه اسم فامیل بحث کردین؟!:)))
لطفا عنوان تاپیک را مطالعه کنید با تشکر :n01:
...............................................نقل قول:
نظر من اینه که باید از اون خانوم علت رو جویا شد
اگر علت قانع کننده ای داشته باشه با توافق طرفین میتونه خیلی ساده مورد قبول باشه
اما اگر صرفا سر لجبازی و حس برتری طلبی باشه باید در شایستگی اخلاقی اون خانوم شک کرد
چون در حالت نرمال دلیلی برای این امر وجود نداره!
در واقع شاید بعضی جنبه ها در قوانین ما باشه که حقوق خانمها مورد اجحاف قرار گرفته باشه اما این قضیه ی اسم فامیل بنظرم شامل این موارد نمیشه و در حالت کلی درخواست غیر منطقی میدونمش:n39: