-
من در گم و گور شدن و یکدفعه پیدا شدن کلی استادم :n39:
در پیدا کردن بهترین مکان ها برای مسافرت استادم:n05:
در باز و بسته کردن وسایل الکتریکی و درست کردنشون (و احتمالا خراب کردنشون) استادم:n29:
تو شستن ظرف ها استادم! (یعنی استادم کردن ، به عبارتی یاورم استاد شده!):n30:
در خندین غیر عمدی حین گفتن جملات جدی و همچنین در مراسم عزاداری کلی استادم! (هر چقدر هم کنترل کنم بدتر میشه) :n28:
تو تمیز کردن چند ساعتیه ماشین استادم :n01:
و در آخر در پشت پا زدن به شانس و اقبال بسی استادم :n26:
-
در چرت و پرت گفتن استادم وقتی مخصوصا خسته ام مثل الان. جوری که همه می گن چی انداختی!!!
در سوختن به پای خانواده استادم.
در بیداری شبانه و کم خواب استادم.
البته استاد بحث های شدید و کوبنده فلسفی با برادرم می باشم در حدی که هر دومون آخر سر از حال می ریم:n02:
-
من در بیمار شدن استادم......طرف میره سر زمین سیب زمینی خام رو از توی خاک در میاره میخوره هیچ چیزیش نمیشه.من با دست 3 بار شسته شده و 1 بار استریل شده با قاشق چنگال استریل غذای به مقدار کافی پخته شده رو میخورم 2 ساعت بعد ...:n14:
من در گشتن برای خرید لباس استادم.برای 1 جفت کفش کل مرکز خرید های تهران (از شمال تا جنوب تهران) هر کدام را حد اقل 2 بار میگردم هیچی نمیپسندم.بعد 1 ماه بعد برای خرید 1 شلوار دوباره همه ی اون مغازه ها رو میگردم.البته به همراه همسرم.بنده خدا خیلی فداکاره:n12:
من در تمیز نکردن خانه استادم. اغا وقتی حوصله ندارم ندارم دیگه.دست به سیاه و سفید نمیزنم:n02:خونه میشه جنگل.:n02:
-
من برعکس خانوم « ملا نصرالدین »،
در زود خرید کردن و انتخاب بهترین جنس بسیار ، بسیار استادم!
چند ماه پیش یه مجلس عروسی داشتیم و منم یه دست کامل لباس میخواستم ( شلوار، پیراهن، کفش )
رفتم بازار مرکزی. من ساعت پنج بازار بودم. اولین جایی که رفتم یه بوتیک بزرگ بود که انواع لباس های پسرونه هم داشت،
باور بفرمایید در اونجا شلوار و پیرهنم رو انتخاب کردم و در فروشگاه بدی هم کفش خریدم. وقتی کارام تموم شد ساعت نزدیک پنج بود. اما با اینکه سریع خرید کردم طبق نظر دوستان و خانواده بهترین و شیکترین جنس ها رو خریدم.
:n26:
-
من در ناامیدی تا اخرین درجه و امیدواری در بالاترین حد بسیار استادم!:n31:
-
من درشکنجه دادن افراد استادم واقعا:n09:همچین شکنجه میدم که همه توکفن
-
من تو بیدار بودن استادم ، از اونطرف تو خوابیدنم استادم
ولم کنن بالای 12 ساعتم میخوابم
تو تنبلی استادم ، یعنی تا زور بالای سرم نباشه هیچ کاری نمیکنم
تو سریع خرید کردنم استادم ، همه ی خریدامو نگه میدارم تو یه روز انجام میدم ( البته شاید بخاطر تنبلیم هست :n02: همه بهم میگن بعد ازدواج برا خرید به مشکل میخوری )