بله میشه برای این سری بالاترین سی پی یو q9650 تو بازار هست که کارکردشو 300ت قیمت دارم
ولی از من میشنوی 3قطعه رو بفروش حدود 200ت می ارزه ارتقا بده به سری جدید و سوکت 1150
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
Printable View
بله میشه برای این سری بالاترین سی پی یو q9650 تو بازار هست که کارکردشو 300ت قیمت دارم
ولی از من میشنوی 3قطعه رو بفروش حدود 200ت می ارزه ارتقا بده به سری جدید و سوکت 1150
این سیستم سوکت 478 هست .نه 775
مهندس پست اخر رو با دقت بخون لدفننقل قول:
دوست عزیز با تشکر از لطفت که جواب دادی.متاسفانه باید نظر شما رو با قطعیت رد کنم.چون سوکت سیستم من به گواه برنامه های مشخص کننده مشخصات قطعات(مثل hwinfo) و همچنین بازدید حضوری کارشناس 775 می باشد.نقل قول:
با تشکر از شما دوست عزیز.آیا کلا سی پی یو آکبندی میشه برای سوکت 775 گیر آورد یانه؟بعدشم منظورتون از سه قطعه سی پی یو و مادربرد و گرافیک هست؟یا به جای گرافیک منظورتون رم هستش؟نقل قول:
منظورم همون رم هست
اکبند بله پیدا میشه ول خیلی کم
اگر اهل بازی نیستید مین انبورد بردارید گرافیکش کفاف کارتون رو میده
سلامنقل قول:
بله پیدا میشه
حالا قضیه ارتقا چی هست؟ یعنی برا چی میخاین ارتقا بدین؟
نقل قول:
دوست عزیز با تشکر از لطفت که جواب دادی.متاسفانه باید نظر شما رو با قطعیت رد کنم.چون سوکت سیستم من به گواه برنامه های مشخص کننده مشخصات قطعات(مثل hwinfo) و همچنین بازدید حضوری کارشناس 775 می باشد.
این دوستمون منظورش سیستم پست اول شما بوده ، وگرنه پست آخر صفحه قبلیو ، مشخصاتشو جلو هر کی بزاری تشخیص میده و نیازی به کارشناس نیست !
به نظر من اگر کاربردی خاص نداره ارتقاش نده .
خوب سیستمم احساس میکنم برای یکسری کارها سرعتش پایینه.آخه من یکسری کارها در زمینه میکس و مستر آهنگ دارم که حالا نمیدونم با گرفتن سی پی یو q9650 به خواستم میرسم یا نه.چون اگر اونطور نباشه باید کلا سه قطعه رو ارتقا بدم و بیام تو مایه سوکت 1150.اهل بازی هستم اما فعلا به علت کمبود بودجه قید بازی رو زدم:n02:نقل قول:
یعنی بانقل قول:celeron 2400 hz همچین احساسی میکردین یا باE8220 ؟؟؟
اگه با E8200 همچین احساسی میکنید پس ازQ9650 انتظار معجزه نداشته باشین!
نقل قول:
این دوستمون منظورش سیستم پست اول شما بوده ، وگرنه پست آخر صفحه قبلیو ، مشخصاتشو جلو هر کی بزاری تشخیص میده و نیازی به کارشناس نیست !
به نظر من اگر کاربردی خاص نداره ارتقاش نده .
پست @امیر موسر; عزیز هم شدیدا تایید میشه