حیف که یه بار جواب یه نفر رو که مثل شما نوشته بود مثل خودش جواب دادم و اون طرف هم تو پام خصوصی یه خورده فحش و ... داد که موقعی که ریپورتش کردم کسی توجه نکرد و هنوزم به خودش حق میده و داره کار خودش رو میکنه خیلی دلم میخواست میتونستم جوابتون رو بدم ولی این جوری هم میشه
دوست عزیز وقتی دارن کاربرد برای سیستم معرفی میکنن یعنی این که این کاری که نوشتم انجام میدم کار دیگه ندارم وقتی میگن برنامه نویسی دارم و حرفی از بازی نیست یعنی بازی مهم نیست تا میشه نمیخواهم سیستم گیم ببندم بعدم شما رفتی از اشغال ترین چیپ ها رو برداشتی با سی پی یو خدا مثل این میمونه که بخواهیم موتور لامبورگینی رو بدنه پراید سوار کنیم له میشه پراید زیر وزن موتور لامبورگینی مین بوردی که شما میگی درسته سوکتش یکیه با CPU ولی خوب ظرفیت اون CPU رو هم داره؟ تموم امکانات اون CPU رو میتونه به کار بگیره؟
سیستم شما معقول نیست گرافیک روی خود CPU برای فیلم و اینترنت گردی و همه کار مناسبه به جز رندر گرافیکی گرفتن و بازی کردن من حتی با Intel HD 3000 فتوشاپ هم کار کردم و اتفاقا سنگین هم شد یه صفحه به اندازه برگه آ ۳ بود که از بس رو کار شده بود حدود ۳۰۰ مگ حجمش بود انواع فیلتر و ... رو هم روش کار کرده بودم خوب برنامه نویسی که دیگه هرچقدر هم گرافیک بخواهد به اندازه اون فوتوشاپه نمیخواهد هیچی هم به اندازه بازی و رندر گرافیکی گرافیک نمیخواهد سیستمی که قرار نیست گرافیگش استفاده بشه حالا شما بیا روش gtx980 بزار و اس ال ای هم بکن چه فرقی با اون اینتل اچ دی من داره؟