-
کارتهای غیر رفرنس که به صورت پیشفرض اورکلاک شدن و خنککنندههای قوی دارن، اختلاف عملکردشون به صورت کلی کمتر از 2-3 درصده. یعنی گرونترین مدل GTX 970 با ارزونترین مدلش تفاوت زیادی از نظر عملکرد ندارن. چیزی که مهمه کیفیت ساخت، خنک کننده و گارانتی محصوله. کارت Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB (به قیمت 1،730) با خنک کننده Windforce 3X با توان 600وات بهترین نسخه GTX 970 هستش اما قیمت نسبتاً بالایی داره و خیلی سخت تو بازار پیدا میشه.
به نظر من Zotac GTX 970 AMP! Omega Edition OC 4GB به قیمت 1،530 انتخاب مقرون به صرفه تریه. کیفیت بالایی داره و گارانتیش هم معتبره. نسخه Extream edition این کارت حدود 200 گرونتره و هم قیمت G1 Gaming گیگا هستش. اگه تصمیم گرفتید بیشتر هزینه کنید به نظر من G1 Gaming بگیرید.
-
سلام ویروس عزیز :n02:
در حال حاضر خرید 980 به کسی توصیه می شه که پاور حداقل 800 وات داشته باشه و بعدا بخواد یه 980 دیگه هم sli کنه یا دو تا دیگه که مجموعا 3 کارت در حالت sli میشه و قدرتی برابر با 12 پتافلاپس :|
پس من خرید 970 رو پیشنهاد می کنم.
خب همانطور که کاوه جان هم گفتن همه ی مدل های 970 از نظر عملکرد عالی هستن ولی از نظر خنک کننده و کیفیت برد و... فرق دارن که این تغییرات هم بیش تر برای اورکلاکر ها به کار میاد.
کارت ASUS STRIX 970 هم کارت بسیار خوبی هستش و خنک کنندگیش هم به نوبه خودش عالیه ولی خب بهتر از اون هم وجود داره تو خنک بودن مثل کارت GIGABYTE GTX 970 G1 GAMING (من این کارت رو با قیمت 1.58 هم بدون گارانتی دیدم)
در مورد مچ شدن قطعات هم بگم که هیچ فرقی نمی کنه از چه برندی کارت رو بگیرید البته از نظر ظاهری فرق می کنه و مسلما کارتی که هم رنگ مادربرد باشه از سری ROG بیش تر با مادربردتون همخوانی داره.
به نظر من همون STRIX 970 رو بگیرید و بیخیال چند درجه خنک تر بودن بشید چون تفاوتی ندارن.
این هم عکس مادربردتون و کارت 970 استریکس ایسوس و G1 GAMING گیگابایت که به نظرم ایسوس بیش تر به مادربرد شما میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
-
ظاهرا هر کدوم یک نقطه ضعفی دارن که انتخاب بینشون رو سخت کرده
ASUS قیمتش از همه بالاتره، یک دونه پین 8 پین می خوره که به همین دلیل واسه اورکلاک زیاد خوب نیست و سیستم خنک کنندش هم نسبت به بقیه ضعیف تره
EVGA سیستم خنک کنندش رو خیلی ها ایراد گرفتن که هوا رو به داخل کیس میده و از این جور ایراد ها، backplate نداره ولی قوی ترین مدله
MSI هم backplate نداره و قیمتش هم از گیگابایت بالاتره در صورتی که قدرتش کمتره
GIGABYTE نویز سیستم خنک کنندش از همه بیشتره ولی خنک ترین مدل هستش و هیچ جا هم پیدا نمیشه فعلا
ZOTAC Omega هم ضعیفترین کارته ولی قیمتش از همه کمتر ( که مسئله قیمت اینجا مطرح نیست )
الان بین این 3 تا موندم :
EVGA GTX 970 FTW ACX 2.0 : 1680
1730 : GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming ( در صورت پیدا شدن )
MSI GTX 970 TF V OC : 1880
-
یک سایت آلمانی پیدا کردم اومده 11 تا گرافیک 970 رو با هم مقایسه کرده ، جالب بود، آخرش هم از کارکرد همشون فیلم گذاشته
منم دیدم این گیگابایت هم خیلی شاخ تر نیست که فقط به فکر خرید اون باشم، و از اونجایی که هیچ جا هم پیدا نمیشه تصمیم گرفتم MSI بگیرم؛ طرحش هم به مادر بوردم میاد، فقط امیدوارم مشکل Coil whine نداشته باشه، چون خیلی از 970 ها این مشکل رو دارن
-
همانطور که حدس می زدم Coil whine رو همه 970 ها دارن، تنها جایی که صداش در اومد تو منوی اصلی بازی بود که fps بالای 2000 بود
داخل بازی تا fps حدود 300 اصلا coil whine وجود نداشت
بازی های Dragon Age Inquisition و Assassins Creed Unity رو تست کردم
هر دو بازی بر روی Ultra تنظیم شده که AS Unity حدود 30 - 40 فریم و دراگون ایج بین 50 - 60 fps می داد
کلاک گرافیک هم طبق تنظیمات کارخانه به صورت زیره :
stock : 1140
boost : 1279
ولی موقع بازی به 1340 تو نرم افزار After burner میرسه؛ ( بدون حالت اور کلاک )
دمای گرافیک هم ندیدم از 72 بیشتر بشه، موقع بازی بین 68 - 72 متغییره ( البته فن ها به صورت silent کار می کنن، فکر کنم حدود 30 - 40 % ؛ اگه فن ها رو حالت توربو باشن فکر کنم از 60 - 65 دما بیشتر نره
-
مبارکت باشه. من منتظرم Galax GeForce GTX 970 OC EX بیاد. معمولا ارزون تره نسبت به رقبا در ایران.