اره بابا یک چند وقتی تبلیغاتش خیلی رفته بالانقل قول:
فکر کنم هر چی از شبانه گیرشون بیاد خرج تبلیغات بکنند:n02:
Printable View
اره بابا یک چند وقتی تبلیغاتش خیلی رفته بالانقل قول:
فکر کنم هر چی از شبانه گیرشون بیاد خرج تبلیغات بکنند:n02:
سوال این نیست سوال اینه که چطور 16 مگ رو دارن میدن:n15:نقل قول:
اره بابا یک چند وقتی تبلیغاتش خیلی رفته بالا
فکر کنم هر چی از شبانه گیرشون بیاد خرج تبلیغات بکنند
پس فردا دیدی یه شرکت دیکه 24 هم داد :n31:
اینکه برام سوال شده؟؟:n36:
عجب...
پارس بدبخت با تبلیغ. هر فروم و سایتی که شده بنر تبلیغاتی زده پرشین ت.ولز | زومیت | همینجا | هم اونجا | ... :n21:
نمونه اش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سزای آدم/شرکت طمعکار و سودجو همینه که کسی ازش خرید نکنه تا جر وا جر شود.
پارس آنلاین (لعنت الله) کارش رسیده به باز نشر خبر سوخته و قدیمی. این 16مگابیت برای سرویس های 128کلیوبیت به بالا میتونه پیاده بشه و در صورتی هست که خط امکان بهره برداری داشته باشه که عملا زیر 10% کاربران چنین امکانی رو داشته باشند و این در حالیه که منابع آزاد (باند) وجود داشته باشه که قبلا این شرکت نشون داده نیست. (پروفایل خط ما 9مگ بود عملا بین 3 تا 4مگ باند اختصاص میداد)
قبلا هم گفتیم الان هم میگیم همه شرکت های ISP برای جذب مشتری و جبران ریزش و کسادی بازارشون رو میارند به تبلیغات تخیلی.
سرویس های چندماهه جشنواره ای ارزان، اینقدر بخر اونقدر ببر، ثبت نام و مودم رایگان، شبانه با سرعت آپولو، با ما به فضا سفر کنید :n31: اگر سعدی و حافظ و سه کله پوک از اینترنت چو* پیف استفاده میکردند الان چی میشد؟ و از این قبیل تبلیغات که معرف حضور همگی هست. :n21::n09:
بعدش که زدن تو گوش کیف پول مشتریان، همه کاربران رو مورد لطف و عنایت قرار میدهند :n02: من نمیدونم چندبار دیگه باید این اتفاق بیافته تا بفهمیم.
خودمون پر روشون میکنیم.
پارس انلاین خودش تاپیک داره // نیازی به تاپیک جدا نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]