سلام و تشکر از عطا جان.دمت گرم مفصل و مفید و همیشه زود جواب میدی ادم حال میکنه باهات.ایشالا در بهشت با حورالعین محشور بشی.
آقا من همومطور که گفتم هاردSSD دارم روش ویندوزه و برای ویندوز مشکلی ندارم.هارد میخوام فقط واسه ارشیو و ذخیره اطلاعات که از روش اطلاعات مثل فیلم و اهنگ و نرم افزارو و غیره بخونه و اجرا کنه و چیز جدید بریزم روش.زیاد سرعت بالا نمیخوام و همین سرعت گرین ساتا 3 عالیه برای کار من.فقط و فقط مهم واسم امنیت اطلاعاته یعنی سکتور نزنه و اطلاعات از بین نره بر اثر خرابی و اطلاعات واسه مدت طولانی سالم نگه داره و از روش بخونه وقتی نیاز دارم.بیشترین استفاده دیدن تصاویر و ویدیو و فیلم هست.فیلم و اطلاعاتشو هروز نگاه میکنم استفاده میکنم و البته زیاد روشنه سیستم و هارد هم زیاد کار میکنه چون دانلود زیاد دارم باید سیستم زیاد روشن باشه.
برای ارشیو اطلاعات و امنیت بالا و عمر زیاد هارد نیاز دارم حود 6 یا 7 ترا.حالا با وجود همه مطالب گفتم و بدون توجه به بودجه شما چیا معرفی میکنی چه مارک و مدلی.البته فکنم بهترین مارک وسترن باشه.فقط مدلاشو شما راهنمایی کن.هارد گرین که دارم سرعتش خوبه و صدا نداره و دماشم خوبه اما قبلا یبار مشکل خوردم باهاش و اطلاعات نزدیک بود از بین بره.برا همین میخوام امنیت و عمر بالا داشته باشه.
یه سوال دیگه این که با توجه به اینکه حدود 6 یا 7 ترا نیاز دارم و نمیخوام بیشتر از 3 عدد باشه هاردام چه ظرفیتی بگیرم؟؟
یک 4 ترا و یک 3 ترا؟ یا یک 3 ترا و دوتا 2 ترا؟
یا دوتا 3 ترا و یک 1 ترا؟
راستی هرچی ظزفیت هارد بیشتر میشه کندتر میشه و عمرش و امنیتش کمتر میشه؟؟؟؟؟چون 4 ترا red از 5 تا پلاتر 800 گیگی درست شده دمای تولیدی این 5 تا بیشتر از یه پلاتر 1 یا 2 ترا نیست؟؟؟؟ یا 5 تا 800 گیگی لرزشش بیشتر نمیه تا مثلا دوتا 2 ترا؟؟
اینم توضیح بدی ممنون میشم که رابطه بین ظرفیت و امنیت و عمر و تعداد پلاتر بیشتر با امنیت و عمر و کارایی چطوره؟؟