نه حدودا همین حدوداس یعنی ۴.۳ تا ۴.۶
البته بعد از یه ماه یا دو ماه قیمتش متعادل میشه.
Printable View
نه حدودا همین حدوداس یعنی ۴.۳ تا ۴.۶
البته بعد از یه ماه یا دو ماه قیمتش متعادل میشه.
شرمنده فقط در مورد رم 551jm یه سوال:
رمش در اصل 8 هست، بعد خرید قابل ارتقاع هست یا مدل 16 گیگش هم میاد؟(رم برام خیلی مهمه )
والا برا خودم که تو جعبش نوشته تا ۱۶ گیگ قابل ارتقا ( البته برا n550jk )نقل قول:
N551jm هم پس حتما باید تا شانزده گیگ ارتقا پیدا کنه
میدونم تا 16 گیگ ارتقاع پیدا میکنه این رو خود شرکت ایسوس نوشته تو معرفی ...
من این رو نمیدونم آقا حجت:رفته بودم پاساژ ایران تو تهران ی مغازه بود فقط محصولات MSI رو داشت ی مدل اورد رمش 8 بود گفت همین مدل رو با رم 12 یا 16 داره، میخوام ببینم خود شرکت این ها رو در چند مدل زده یا بعدا خود مغازه دار این رو ارتقا داده؟؟اصلا همچین چیزی میشه ک ایسوس ی مدل رو با دو تا رم مختلف بده بیرون؟
بله ایسوس با رم های مختلفی توی بازار هست اگه تو سایتش هم برید نوشته تا -۱۶ گیگ رم حتی با هارد های مختلفی هم هست مثلا ssd ....
کلا بحث رم یک اپشن حانبی هست که شرکت ها با رم های مختلفی مخصولات پر فروششان (معمولا پرچم دار ها) را ب بازار میدهند تا اگر کسی خواست رم بیشتر و یا کمتر بر دارد ..البته خودت هم میتونی بعدا اضافه کنی ولی همون ابتدا بگیری بهتره گارنتی هم نمیپره...
حنی ایسوس مدل ۵۶ را با گرافیک های مختلفی هم وارد بازار کرده...
نکته اخر برای اینکه متوجه بشد خود ایسوس رم رو زیاد کرده یا فروشنده؟ به کارتن دسنگاه دقت کنید اگه مشخصات با دسنگاه یکی نیود مثلا رم کارتن ۸ بود رم دستگاه ۱۲ این مورد را نخرید..
ممنون حجت جان...
بازم مشکلی پیش اومد مزاحم میشم...:n01:
یه مدل از لب تاپ msi هست با گرافیک و cpu از شرکت AMD بسیار خوش قیمت هست .مدل گرافیک رو یادم نیست .و مدل لب تاپم یادم نیست .اما حدود بودجه شما بود .غیر از اون مدل خرید کنی اشتباه میکنی.
فکر کنم گرافیکش r9 290m بود البته اسمش یادم نیس.نقل قول:
ولی زیاد داغ می کرد و کیفیت ساخت و طراحی خوبی نداشت.
صفحه نمایشش هم کیفیت مطلوبی نداره.
اگر n551jm بیاد خیلی بهتر از اونه