این رم پیشنهادشده بخواطر ارزونی و بعدا ساله دیگه بتونه با200تومن به 16گیگ تبدیلش کنه وبودجشون کفاف نمیدهنقل قول:
gigabyte h97-d3h اینم خوبه به جایه msi
Printable View
این رم پیشنهادشده بخواطر ارزونی و بعدا ساله دیگه بتونه با200تومن به 16گیگ تبدیلش کنه وبودجشون کفاف نمیدهنقل قول:
gigabyte h97-d3h اینم خوبه به جایه msi
پس این مادربوردی که اقامصطفی گفتن و سیستم و رم پیشهنادیه خودم که ارزون تردربیاد پاورهم باید عوض کنید
آره الان به کمک امید جان خوب شد.
پاور هم یه 500 حداقل باید بگیرید.
فکر میکنم بتونه مادربرد رو حتی بیشتر ارزون کنه و بجاش گرافیک رو بالاتر ببره، چون اگر واقعا واسه بازی میخواد و میخواد که بازی های روز رو اجرا کنه حداقل 800 تومن گرافیک نیاز داره واسه بازی کردن high. مثلا R9 270X فکر میکنم کافی باشه، مدل Sapphire R9 270X dual-X 2GB دوروبر 740 تومن ایناست فکر میکنم و اکثر بازیا رو high بدون لگ اجرا میکنه.
اون r7 265 هم 256بیتیه وسال 2014 ساختشه از gtx750 هم قویتر برا کسانی که بودجه کم دارن بهترین کارت برابازیه 2روزنیست واردبازارشده وکارت قوی هست
ممنون دارم از نظریاتتون استفاده میکنم.
فکر می کردم cpu core i7 پیشنهاد بدهید. که البته قیمت رو می بره بالا. این چند هرتز هست؟
رم هم معروف هست؟ واقعیتش به گوشم نخورده ولی ممکنه بورس بازار باشه.
کم کردن هزینه گرافیک و اضافه کردنش به cpu بهتره یا پیشنهاد نمیدید؟
قیمت پاور رو هم بی زحمت لطف می کنید؟
(قیمت کلش خیلی بالا رفت:n03:)
شرمنده با تبلت وصل می شوم و جستجو برام سخته. ممنون از راهنمایی هاتون.
درسته حق با شماست، گرافیک خوبیه و نسبت به قیمت کمش کاراییه خوبی داره ولی به نظر من 270X حتی قیمتش نسبت به کاراییش به صرفه تره و درسته صد تومن گرونتره ولی واقعا میارزه.نقل قول:
میتونه مادربرد رو به 200 تومن کاهش بده.
عزیزه من اگه این جوری بودهزارتا cori 7 هم من میخریدم:n02:
بله رم کروشال ییه رم معتبره Crucial این حرفه اولشو یادم بنویسم c روجاگذاشتم
فرکانسش3.4GHz هست والا این گرافیک دیگه حداقل گرافیکیه برابازی هایه امروزی هست پردازنده هم دیگه والا بسته به بودجه پیشنهاددادم این پردازنده شاید توبازی هایه امروزی کم بیاره توبعضیاشون
i7 قیمتش 1 میلیون هست ....نقل قول:
در بازی هم فرق چندانی با این i3 نمی کنه.
فک کنم 3.6 گیگاهرتز باشه برای عموم خریده بودم خوب بود.
رم معروف که هست ولی به g.skill و geil و corsair و kingston و... نمی رسه.
اصلا
حدود 200 قیمت پاور هس.
چاره ای نیست این حداقل هست از این کمتر واقعا نمی شه بست.:n03:
خواهش می کنیم.:n31:
دوست گلم اون دیگه مینی مادربوردمیشه مادربورد 150تومنی هم هست دلیل نمیشه که ازمادربورد بزنی بری روکارت گرافیک اول باید مادربورد خوبی داشته باشی بعدبقیه قطعات مثل گرافیک وغیرهنقل قول: