-
شماره دو : میز کار کامل همینه ، بقیه میز کار نیستن :n02: مخصوصا اینکه مهرت دم دست ارباب رجوع باشه که خودش کارش رو راه بندازه :n02:
شماره سه : هر کسی گیم بازه رای میده :n02: از همینجا اعلام میکنم صاحب عکس هر کسی هست لطفا توی پیام خصوصی قیمت کل اجناس رو بفرسته :n16: مخصوصا صندلی
شماره 7 : دکوراسیون عالیه ، خیلی خوشم اومد ، مخصوصا اون دکوری شبیه شطرنجشون :n02: با اون حرکت مهره ها ( شوخی میکنم )
شماره 14 : صرفا به خاطر توانایی در کار کردن با اون کیبورد توی اون حالت :n18: و سادگی عکس
-
من رهبرم نفر 14 مه :n02::n09:
من متاسفانه فراموش کردم کار 3م رو هم تیک بزنم یه رای بنام من برای کار 3م لطفا ثبت کنید.
شماره 3 رو من میشناسم البته بین دو نفر شک دارم توی این انجمن ، یکیشون برنامه نویسه(کاربر فعال هم هست) ، یکیشون کاربر فعال کل انجمن :دی
-
سلام
از ديدن بعضي از عكسا و دقت و ظرافت بعضي از دوستان (مخصوصاً برادر يا خواهري كه تو شماره 11 كلاسيك كار كردن) اشك تو چشمم جمع شد :n02:
چون دكوراسيون بنده هميشه شلوغتر از شماره 14 هست و شتر با بارش گم ميشه :n33:
-
شماره 3:n02:
یه جورایی از عکسش خوشم اومده.
جمع و جور و دکوراسیونش هم خوب بود.
مخصوصا پی سیش:n19:
به 11 و 3 رای می دم عالی بودن.:n26:
دفعه بعد منم شرکت می کنم:n33:
-
و چه قدر زيبا...!!!
من هم رایم، رو دادم!
بيشتر تصاوير جالب بود، اما تعدادی بهتر بودند... من به خصوص از عكس شماره 11 خوشم اومد... يك حالت نوستالژی و نوگرايی رو با هم داره... بعضی از ميز كارها هم بسيار حرفهای بودند... و نيز جای خوشحالی هست كه بعضی از دوستان (به مانند من!) هنوز از مانيتورهای CRT كه الان عمری از اونها گذشته هنوز استفاده میكنند.
به نظر من از روی دكور ميزها و طرز چيدمان اشيا، نيز هنر به كار برده شده و سليقه استفاده شده... به نوع رفتار و شخصيت صاحب اون به سادگی پی برد.
دوست داشتم از ميز كار خودم نيز تصويری ارائه میدادم... اما فرصت نشد... خب، چه كنيم!
-
خب من هم رای دادم:n02:
عکس شماره 7:n12:
علتش هم چون بنظرم وسایلش قشنگه و ادم خوش سلیقه ای هست
از اون کلاه ها گرفته تا تابلوی روی دیوار و شطرنج زیبا و لب تاپ شیک و نظم جالبی که با وجود تعداد زیاد اشیا برقراره:n16:
-
من هم با نظر Atghia ی، عزيز موافقم... شماره 7 بسيار منظم هست و اشيا به طور مرتب چيده شدهاند... ايشان حتما شطرنجباز و كتابخوان میباشند!
معلوم هست كه شماره 9 و 12 هنزمند هستند و شماره 8 دكور بسيار عالی رو داره... خب، شماره 3 هم كه مشخصه، اهل بازی هستند و در شماره 2 شتر با بارش روی ميز گم میشه!
چه خوب كه از اين طور مسابقات باز هم داشته باشيم... :n40:
-
میز کار باید مثل شماره 2 باشه:n02:
میز جمع که نشد میزه کار:n02:...الگوی من عکس شماره 2 هست:n02:
عکس شماره 12 و 8 هم....که مشخصه برای اقرادی هنرمند هست........حس عکساشون خوبه.....خیلی خوشم اومد:n12:
-
شماره 3 و 7 عالــــــــیه :n12:
-
منم به 7 و 11 رای دادم چون هر دو میز خاصِ
تقریبا میز کار(!) بچه های انجمن گیم و بازی خیلی خوشگل و زیبا میشه که هیچ کدومم نیومدن بزارن:(