بازی تو عوض کن دانلود کردی؟
Printable View
بازی تو عوض کن دانلود کردی؟
cpk جزئ فایل های اصلی و data بازی اند -نقل قول:
اکثر موارد هم در صورت ناقص بودن incorrect) باعث افزایش مصرف cpu و کندی بازی میشن
اگه فایل بالای همون dt70_eng.cpk باشه اندازه فایل تقریبا 700 مگابایته_اندازه فایل نصبی را جک کن
اگه source ات سی دی است همه محتوا رو تو یکجا کپی کن بعد نصب کن
اگر هم دانلودی است پارتی که فایل بالای توش است رو Repair کن
انتی ویروس رو موقع نصب غیرفعال کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بازی رو از روی دی وی دی ریختم روی فلش مموری و نصب کردم حالا نیمه اول رو بدون مشکلی بازی میکنم وقتی به نیمه دوم میرسه بازی کند میشه ! راه حل قبلی رو که گفتید رو انجام دادم ولی باز نشد ! عجیبه ا شما این بازی رو نصب کردید برای شما چنین مشکلی وجود نداره ؟ راه حل دیگه چیه ؟ موفق باشید
دوست عزیزنقل قول:
بازی برای سیبستم شما چندان سنگین نیست که مصرف cpu سیبستمت رو ابنقدر بالا بره
به احتمالا زیاد مشکل از خود source سی دی باید بازی باشه
شما همین نسخه رو (فلش) تو یک سیستم دیگری نصب و امتحان کنید
با درود
دوستان من بازی pes 14 ویرایش: PES.2014.Reloaded رو نصب کردم. به تازگی رفتم تازه ترین پچ این بازی رو دریافت کردم به نام Patch.4.4 / زمانی که پچ رو نصب می کنم و وارد بازی می شم پیام داده می شه که با ویرایش و ورژن فوتبال هماهنگی نداره و ...
برای این بازی باید چکار کنم تا تازه ترین ویرایش و خرید و فروش ها رو توی بازی داشته باشم؟
با سپاس
با درود
دوستان من بازی pes 14 ویرایش: PES.2014.Reloaded رو نصب کردم. به تازگی رفتم تازه ترین پچ این بازی رو دریافت کردم به نام Patch.4.4 / زمانی که پچ رو نصب می کنم و وارد بازی می شم پیام داده می شه که با ویرایش و ورژن فوتبال هماهنگی نداره و ...
برای این بازی باید چکار کنم تا تازه ترین ویرایش و خرید و فروش ها رو توی بازی داشته باشم؟
با سپاس
فایلنقل قول:File Loader رو غیر فعال بعد پوشه رو حذف اش کنpes2014.exe رو با run admin اجرا کن
پچ 4.4 ر. نصب کندر مورد اخرین نقل انتقال جدا از پچ 4.4 می تونی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینی _ البته اکثر پچ هاش با هر نسخه ای سازگار نیست
سلام دی وی دی رو ریختم توی فلش مموری بعد نصب کردم ! حالا درست شد و درصد سی پی یو نهایت میره روی 30 درصد ! البته بعد از 1 ساعت بعضی وقت ها یکذره کند میشه ! گفتم بعضی اوقات ! فکر کنم اونم به خاطر ناقص بودن بازی توی دی وی دی که خریدم باشه ! توی نسخه بعدی 2015 مشکل رفع میشه ! موفق باشید درپناه حق تعالی
سلام
سلام من موقع اجرای بازی این ارور را میبینم
the program cant start because d3dx9_43.dll is missing from your computer
try reinstalling the program to fix this problem.
ویندوزح 8.1 هست دایرکت ایک رو هم نصب کردم
ممنون
به احتمال زیاد نرم افزار دایرکت کامل نصب نشده ( نسخه کامل حجمی نزدیک 90 مگ حجم دارد)نقل قول:
اول فایل بالای d3dx9_43 رو تو سیستم ت جستجو کن ببین نصب شده یا نه
_ برنامه نصبی دایرکت رو با run admin اجرا و نصب کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سیستم 32 دارمشنقل قول: