سلام، نه الان دیدم اونم روی اتوماتیکه، این چی کار میکنه؟نقل قول:
این رو هم stop کنم و disable؟
Printable View
سلام، نه الان دیدم اونم روی اتوماتیکه، این چی کار میکنه؟نقل قول:
این رو هم stop کنم و disable؟
نقل قول:
این هم مال دانلود های اپدیت ویندوز هست روی پروسس اول کلیک کن stop بزن که اول پروسه رو متوقف کنه بعدش disableکه کلا دیگه بعدا اجرا نشه
سلامنقل قول:
ممنون، پس به خاطر این بوده که بازم از حالت غیر فعال در میومد و شروع میکرد ب آپدیت؟ چون من قسمتهای قبلی ک توضیح دادم، همه چیز رو غیر فعال میکردم و فقط اینی ک شما گفتید رو دست نمیزدم.
ممنون
سلام حدس می زنم بله چون من خودم این با مشکلات اپلود و دانلود های بی رویه برنامه های مختلف و ویروس و ویندوز در برهه های زمانی مختلف بار ها و بار ها و بار ها مواجه شدم و هر دفعه هم یک عامل خاصی باعث اش شده بود و حتی همین چند روز اخیر باز به نوعی دیگه با این اپللود دانلود بیرویه مواجه هستم:n35:نقل قول:
حالا نتیجه رو بازهمین تاپیک بذار که اگه باز هم مشکل برطرف نشده بقیه بچه ها هم کمکت کنن:n16:
سلام
باز هم مشکلم پا بر جاست و چند روز در میون تغییراتی ک گفتید (توی قسمت service) باز هم به حالت start و اتوماتیک بر میگرده و باید مجدد تغییرش بدم
نمیدونم طبیعیه یا بازم ایراد داره!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
آنتی ویروس نصب هست ؟( یا firewall )
سلامنقل قول:
آنتی ویروس شید دارم و دستی آپ دیت میکنم، فایروال رو هم غیر فعال کردم.
یک بار دیگر تنظیمات آپدیت و سرویس های مربوطه را غیرفعال کنید. و سپس در run (کلید ویندوز + R) تایپ کنید gpedit.msc
در پنجره باز شده سمت چپ بر user configuration کلیک کنید .سپس admistrative template را بزنید.سپس windows component
حالا گزینه آخر یعنی windows update را انتخاب و سمت راست بر remove access to use all windows update feature دوبار کلیک و enabled را انتخاب کنید.
سلامنقل قول:
ممنون
میشه بگید کارش چیه و چیکار میکنه؟
منظورم اینه ک آپدیت تمام برنامه های ویندوز رو غیر فعال میکنه یا فقط آپدیت ویندوز؟
الان انجام دادم
سلامنقل قول:
دوبار بر ان کلیک کنید ؛ توضیحاتش را در پایین صفحه تنظیمات نوشته. منظورتان از برنامه های ویندوز کدام برنامه ها هستند؟