ببین ایسر یا هر برند دیگه خودش نه پردازنده داره نه گرافیک نه ... عمدتا اسمل میکنند و طراحی بدنه.
جنس بدنه قابل قبوله ولی مراقب هم باید باشید زمین نی افته یا روی مانیتورش جسم سنگین نگذارید ی خوراکی نریهز توش و .... کلا بدنه از جنس فولاد نیست ولی پلاستیک قابل قبولیه.
معمولا گرما رو زیر کیبرد حس میکنید توی فشار کاری بالا. به نظر من شما وقتی ایسر میخردی یعنی عملا دارید به اندازه ای که پول میدید سخت افزار میخردی و تقریبا هزینه برند رو پرداخت نمیکنید.
والا ن یک مدل ایسر داشتم و صفحه نمایشش عالی بود ولی اون مدل با نمایشگر مات fullHD بود.
نمایشگر براق ایراد نیست گاهی اوقات بهتره فقط نباید نور زیاد توش بی افته . مثلا پشت پنجره افتابگیر نباشید یا نور لامپ توش نباشه . معمولا مانیتور اپل ه همشون براق هستند . میگم براق بودن باعث میشه رنگ ها بهتر نشون داده بشه و در عوض توی نور مستقیم عملکرد مثل ایینه داره.
توی تنظیمات قبل از بوت شدن باید یک گزینه رو تغییر بدی تا ویندوز نصب بشه من خودم دو روز طول کشید بفهمم چطوری باید نصب کنم. البته مدل نصب توی ایسوز هم همین طور بود.
کلا نصب لینوکس راحت تره ولی ویندوز رو میشه نصب کرد و به درستی و راحتی هم اجرا میشه و درایور ها هم موجوده. توصیه میکنم اگر تجربه نصب ویندوز نداری بده برات نصب کنند چون کلافه میشی.