-
اگه خودم بودم neo رو میگرفتم. ساپورت سامسونگ هم بهتر هست. الان هم واسش 4.4.4 اومده.
یکی از احتمالاش بهینه نبودن هست ممکنه دلیل اصلیش چیز دیگه باشه.چون به جر gta توی بازی های دیگه مشکلی نداره. از این چیپست توی گوشی های معروفی استفاده شده مثل moto g - lg g2 mini - lumia 630-lg l90-galaxy tab4
بعضی مغازه ها میشه با گوشی کار کرد اونجا میتونید از نزدیک باهاش کار کنید که مطمئن بشید.
-
بین neo و g2 mini کدومو پیشنهاد میدین از هر نظر
-
این یه تیکه از نقد سایت دیجی کالا در مورد گوشی lg g2 mini که اونم دقیقا همین پردازنده و گرافیک neo رو داره میگه تو بازی ها لگ میزنه:n13:
ال جی به جای استفاده از چیپ ست Snapdragon 800 که پیش از این در جی2 استفاده کرده بود، از چیپ میان رده Snapdragon 400 در جی2 مینی استفاده نموده است. همچنین پردازندهی این گوشی از 4 هسته و سرعت 2.26 گیگاهرتز به 4 هسته و سرعت 1.2 گیگاهرتز تقلیل یافته است. اما پردازندهی Cortex A7 این گوشی به خوبی از پس برنامه ها و بازیهای متوسط بر میآید. پردازندهی قدرتمند این گوشی در کنار سیستم عامل به روز آن میتواند تجربهی زایدالوصفی را به کاربر منتقل نماید. بر روی چیپ اصلی این گوشی، یک چیپ گرافیکی Adreno 305 و رم یک گیگابایتی قرار گرفته است که همهی اینها میتوانند عملکرد خوبی را برای کاربران به همراه آورد. اما از سویی دیگر، این کاهش قدرت در جی2 مینی سبب شده تا برنامه ها و بازیهای سنگین به خوبی نسخهی اصلی در این گوشی اجرا نشود و با کمی لگ و کندی روبرو شود. به طوری اگر شما گیمر حرفه ای هستید و علاقهی زیادی به بازیهای سه بعدی (3D) دارید، این گوشی، هرگز برای شما مناسب نخواهد بود.
-
-
قیمت honor 600 و قیمت نئو 760 تومنه یعنی می ارزه 160 تومن بیشتر بدم بابتش یا فقط بخاطر مارکشه؟ تو این رنج قیمت گوشیه 2 سیم بهترم هست معرفی کنین؟
-
من یک هفته پیش گول همین حرفا رو خوردم و رفتم گوشی Honor 3c رو خریداری کردم که ای کاش نمیکردم....
رو کاغذ مهم نیست گوشی چی باشه مهم عملکرد گوشی هست..
هنگ میکنه . کیفیت دوربین افتضاح . و خیلی زود هم شارژ خالی میکنه
تا این حد از این گوشی راضی نبودم که همین امشب رفتم با 100 تومن ضرر فروختمش و یک گوشی HTC Desire 500 گرفتم
به نظر من هرچی میگیری فقط مارک بگیر همین...
-
ولی یکی از دوستام 3 روزه انر گرفته مشکلیم نداره روش همه جور بازیم ریخته بدون لگ و هنگ اجرا میکنه شاید گوشی شما مشکل داشته