نه شرمنده:n30: ویندوز لپ تاب نه تنها اورجینال نیست،تازه ویندوز7 هم هستش.خیلی خیلی ممنونم.
Printable View
نه شرمنده:n30: ویندوز لپ تاب نه تنها اورجینال نیست،تازه ویندوز7 هم هستش.خیلی خیلی ممنونم.
اگر سوال یا ابهامی وجود داشت بپرسید.
موفق باشید.
عذر میخام لبتابو که روشن کردم حس میکنم ویندوز کندتر اومد بالا.ممکنه روی سرعت بالا اومدن ویندوز اثر بزاره؟مرسی
سلام .نقل قول:
فرق شاتدون از طریق ویندوز + X با جور دیگه چیه ؟؟ :n13:
اتفاقا بهتر اورجینال نیست هر وقت بخایی با خیال راحت ویندوز عوض میکنی مادر:n02:نقل قول:
نه شرمنده:n30:ویندوز لپ تاب نه تنها اورجینال نیست،تازه ویندوز7 هم هستش.
ببخشید قبل اینکار یه ریکاوری(بکاپ)از ویندوز بگیرم؟و ریکاوری چطوری بگیرم؟
اگه خیلی حجم درایور رو کم نکرده باشی نه تاثیر ندارهنقل قول:
اگه اطلاعات مهمی نداری نه نیاز نیست ضمن اینکه ویندوزت اورجینال نیست پیشنهاد میکنم از اول ویندوز بریز همون موقع هم پارتیشن بندی کن ویندوز 8.1 سرعت خاموش / روشن و لود برنامه سریعتر از 7 هستش.نقل قول:
ببخشید قبل اینکار یه ریکاوری(بکاپ)از ویندوز بگیرم؟و ریکاوری چطوری بگیرم؟
اگرم خاستین بکاپ بگیری با اکرونیس بنظرم بهترین برنامه باشه .
[QUOTE=roya.rashidi;8389861]سلام .
فرق شاتدون از طریق ویندوز + X با جور دیگه چیه ؟؟ :n13:
سلام
ویندوز 8.1 به صورت پیشفرض به صورت hybrid shutdown خاموش می شود .(که به نوعی از hibernate استفاده می کند ).
این روش برای خاموش شدن باعث بوت بسیار سریع ویندوز 8 هنگام روشن شدن سیستم می شود.
ولی برخی سیستم های قدیمی با این روش خاموش شدن مشکل دارند
مانند این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(سیستم های نسبتا جدید با این روش به صورت عالی هماهنگ هستند)که برای سیستم هایی که با این روش مشکل دارند باید بوت سریع ویندوز 8 را خاموش کرد.
و هنگامی که درایورها را نصب/اپدیت می کنیم یا سخت افزار جدیدی به سیستم اضافه می کنیم ؛ اگر سیستم را ریستارت کنیم که مشکلی نیست و ویندوز به صورت full خاموش شده و دوباره روشن می شود. ولی اگر بخواهیم سیستم را خاموش کنیم. بهتر است به صورتfull shutdown سیستم را خاموش نماییم. (کلید ویندوز +X و یا راست کلیک بر نماد ویندوز در taskbar ؛shutdown را انتخاب کنیم.(البته روش های دیگری هم برای full shutdown در ویندوز 8 وجود دارد که این راه ساده ترین راه ان است).
اگر چند سیستم عامل در سیستم نصب باشد که یکی از آنها ویندوز 8.1 باشد ؛ توصیه می شود fast shutdown خاموش شود.
روش خاموش کردن fast shutdown
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
خب من تا حالا این کار را انجام ندادم و اطلاعی در این مورد ندارم! شما سوال خود را +عکس disk managment در انجمن های زیر بپرسید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای عکس گرفتن در ویندوز 8 هم کلید ویندوز +Q را بزنید و بنویسید snipping tool و با این نرم افزار عکس بگیرید تا حجم عکس های شما زیاد
نشود.