خب دوستان
چیزی با کانفیگ y5070-B ولی با ظاهری بهتر سراغ ندارید؟؟
واقعا سخته بخوام با اون ظاهر کنار بیام...
خب دوستان
چیزی با کانفیگ y5070-B ولی با ظاهری بهتر سراغ ندارید؟؟
واقعا سخته بخوام با اون ظاهر کنار بیام...
سلام
اگه قيمت براتون مهم نيست سراغ ريزر بريد
ظاهرش ٩٠ درصد شبيه مك بوك هست
هم ١٤ اينچي هم ١٧
new razer blade 2014
ولي در نظر داشته باشيد قيمتاشون بخواي از امريكا بياري حدود ١٠ تومن ميوفته
ايرانم گير مياد ولي قيمتش بالاتره
لپتاپ هاي الين ور ببين ولي سنگينن
برادر ظاهر شیک و کاری داره مشکل ختصی نداره که اصلا قابل قیاس با سری های گیمینگ نیست
خیلی مشکل پسندی شما! هم کانفیگ قوی هم زیبا و ...! من پیشنهاد اول و آخرم msi ge60 2pc هست
بنده خدا کجاش زشته!؟ کلی ابهت داره :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قیافه ی لپ تاپ براتون مهمّه، صد در صد برید سمت MSI. لپ تاپ های MSI علاوه بر قیافه ی عالی، قدرت بسیار بیشتری نسبت به لپ تاپ های Asus دارن! :n16:اگه وسع مالیتون میرسه، لپ تاپ MSI GT70 Dominator Pro رو بهتون پیشنهاد میدم که حدود 13، 14 میلیون یا یه کم بالاتر، پایین تره! اینم لینکش از سایت رسمی MSI. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشکلی با قیمتش ندارم راستش...
ولی آخه منصفانه اس خرج کردن همچین قیمتی (13-14 میلیون تومان) برای خرید یه لپ تاپ؟آخه نمیخنده کسی ازم بپرسه چند خریدی اینو؟! :n02: (شوخی)
من الان از بین مدل هایی که پیشنهاد دادین با کانفیگ Lenovo Y5070 - B حال کردم که با تعداد پورت های کم USB خیلی ستمه بخوام یه بلو-ری رایتر اکسترنال هم بذارم روش!!! (ظاهرش هم جای خود داره که انچنان باب میل من نیست)
چیزی که کانفیگ Lenovo Y5070 - B داشته باشه و ظاهرش فقط کمی بهتر باشه و حداقل 1-2 تا پورت USB3 بیشتر داشته یا اینکه به جای پورت بیشتر USB3 حداقل یه بلو-ری رایتری یا دی وی دی رایتر داشته باشه موجود نیست؟! (البته اگه به جای بلو-ری رایتر حداقل یه 2 تا پورت USB3 داشت هیچ مشکلی نبود خدایی...)
شما حساب کن:
- بخوام از یه موس وایرلس استفاده کنم
- یه هارد اکسترنال هم که دارم و لازم دارم همیشه در دسترس باشه
- کارت صدای Crative Sound Blaster Pro 5.1 USB دارم که خودش دائم یه پورت USB رو اشغال میکنه
کجای دلم یه بلو-ری رایتر رو جا بدم؟!یا اینکه اگه خواستم یه فلش مموری بهش وصل کنم چه کار کنم؟!
آیا HUB واسه USB3 موجوده تا بتونم تعداد درگاه های USB3 رو افزایش بدم؟
سلام دوست عزیز شما قیمت msi gs60 رو یه استعلام بگیر هم قیافش شیکه و هم خیلی قوی قیمت گرفتی اینجا هم بنویس با تشکر
سلام
لنوو كانفيگ a فك كنم تو جعبه اش دي وي دي اكسترنال داره
تو نظرات ال ديجيتال يا ديجي كالا خوندم
والا اگر شما کیس هم بخری باز پورت کم میاری :دینقل قول:
خوب عزیز دل برادر شما نمیخوای همزمان همه چی رو وصل کنی که
فک نکنم هیچ لپتاپی اینقدر پوزت داشته باشه
ولی n56 که دیدم پورت زیاد داشت حالا یادم نیس چندتا ولی باز اونم فک نکنم کارت رو رابندازه
باید کمی از توقعت کم کنی
البته هاب usb3 هم موجوده ی مدل من دیدم که اداپتور داشت ولی سرعتش بالا بود
عزیز! شما برای خنده ی مردم می خوای لپ تاپ بخری یا استفاده ی حرفه ای؟ :n02: خود من الآن MSI GT70 Dominator Pro Dragon Edition 2 رو دارم که 8 میلیون خریدمش! :n02: اگه بخوای به خاطر خنده ی مردم نخری که نمی تونی حرفه ای استفاده کنی! :n02: در مورد منصفانه بودنش هم همین قدر بدون که تا 5 سال 100% تضمین شده ای برای انواع برنامه های سنگین یا بازی های سنگین! :n16:نقل قول: