سلام
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورتون از عکس بالا اینه که هاردتون خراب بوده و برای همین هنگ می کرده لپ تاپتون ؟
Printable View
سلام
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورتون از عکس بالا اینه که هاردتون خراب بوده و برای همین هنگ می کرده لپ تاپتون ؟
سلام نه اینو گذاشتم که تو راهنمایی کردن من شاید بهتون کمک کرد .گذاشتم که راهنمایی کنید بدونم شاید مشکل هنگ به این خطا ربط داشته باشهنقل قول:
پس مشکلتون هنوز حل نشده ؟
نه ..فقط مونده باز کردن و روغن کاری و چک کردن هارد
اینا رو انجام دادم
ویروس کشی-تعویض ویندوز-اپدیت درایور و دانلود انها از سایت اصلی سازنده لپ تاپ..از مرورگر نیست چون گاهی وارد مرورگر نشده هنگ میکنه
بدین صورت که گاهی بدون قتد شکن بعد از چند دقیقه نت رفتن گاهی مثلا تو نت هستم و هنگ نکرده ولی تا یه اهنگ میذارم هنگ میکنه گاهی اهنگ هم میذارم ولی هنگ نمیکنه لحظه ای هنگ میکنه که ارتباط اینترنت قطع بشه
گاهی به محض وصل کردن قندشکن..گاهی بهتر ه اوضاع قندشکن هم وصله ولی تا اهنگ میذارم بعد چند ثانیه و دقیقه هنگ میکنه.گاهی بهتر میشه اینطور که قندشکن وصله اهنگ هم پخش میشه ولی قندشکن قطع میشه و لپ تاپ هنگ میکنه
دوست عزیز با خوندن کامنت بالا من اینو می فهمم که مشکلت به احتمال 90% سخت افزاریه و باید به یه نفر که تو سخت افزار لپ تاپ مسلط مراجعه کنی تو این فروم یا جایی دیگه و حتی مجبوری براش هزینه کنی