نوشته شده توسط sourena
سلام ...
متاسفانه اينجور كه ما شاهديم عده اي از همكاران و مديران سايت كه تعدادشون كمتر از انگشتهاي دست هستش و زياد از مدت همكاري يا مدريتشان نميگذره...دوست دارند اعمال قدرت بكنند.
براي اثبات اين حرفم همين تاپيكي كه ميبينيم....
مهدي_بست از اول شاهد همه چيزبود.وكاملا در جريان بود و جايزه هم دستش بود.خودش ميتونه بياد اينجا و شهادت بده!
من به ميثم و سينا و علي پيشنهاد ميكنم كه همكاران و مديراني انتخاب كنند كه عقده نداشته باشند.
معلومه كه هزاران بار تاپيكهاي الفين قفل شده و حالا اين باسش عقده شده!تاپيك رو بي دليل قفل كرده!من خودم 3بار تاپيكهام قفل شده ولي هر 3دفعه مافيا بهم توضيح داده كه چرا تاپيك قفل شده!ولي الفين خودش اومده پست داده....بعدش تاپيك رو قفل كرده!(اين عقده اي بودن رو نشون ميده!)
مافيا هم دليل خوبي باسه عقده اي نبودن هستش چون كارش رو خوب بلده!(اكثر مديرها همينطورند!(مثل مافيا كارشون رو بلدن!)
متاسفانه shahin_king كه خداييش تو مدير بودنش تو انجمن چيزي كم نذاشته بايدنظارت بيشتري داشته باشه!
حالا اگر الفين دوست داره بيست وسوم بياد سر قرار تا تاپيك رو با قفلش بكنم يه جاييش تا هوس قفل كردن تاپيك به سرش نزنه.البته من با قفل شده تاپيك مشكلي ندارم ولي خب از اونجايي كه خودش اونجا اول پست داد بعدش تاپيك رو بي دليل قفل كرد بايد درس خوبي بهش داد تا ديگه هوس قفل كردن تاپيك به سرش نرنه و درس عبرتي هم باسه اون دسته از همكاران و مديران تازه وارد بشه و پستها رو بي خودي پاك نكنن و تاپيكها رو بي دليل قفل نكنن و دليل و مدرك بيارن.
در كل ممنون از كليه همكاران و مديران (البته از نوع غير عقده اي)و اميدوارم هرچه سريعتر به اين موضوع رسيدگي بشه!