دوست عزیز با تشکر از جواب شما.منم فکر میکنم در گیم فرق چندانی بین i5 و i7 نباشه.دوم هم اینکه من هارد هیبریدی نمیخوام و حتما میخوام یک هارد h.d.d داشته باشم و یک هارد s.d.d به صورت جداگانه.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز با تشکر از جواب شما.منم فکر میکنم در گیم فرق چندانی بین i5 و i7 نباشه.دوم هم اینکه من هارد هیبریدی نمیخوام و حتما میخوام یک هارد h.d.d داشته باشم و یک هارد s.d.d به صورت جداگانه.نقل قول:
دوستان این درسته که تا چند وقته دیگه directx 12 میاد و اونموقع گرونترین و پیشرفته ترین کارت گرافیکهای حال حاضر بی استفاده میشه؟
با تشکر از راهنمایی عالی شما.من چون حتما میخواهم هارد s.s.d داشته باشم و بودجه از 4 میلیون بالاتر نمیره متاسفانه ترجیح میدم همون gtx 770 رو با هارد s.s.d بگیرم.فقط دوستان من رو برای کارت گرافیگ بین دو برند ایسوس و گیگابایت دو دل کردن:n02:.بالاخره ایسوس دماش بالا میره یا نه؟خیلی از سیستم خنک کننده direct cu II من تعریف شنیده بودم.آیا این سیستم رو گیگابایت هم داره؟اگر گیگابایت نداره آیا به نظر شما سیستم خنک کنندگیش بهتر از ایسوس هست؟نقل قول:
اطلاعات بسیار جالبی بود.تشکر فراوان از شما دوست عزیز.فقط دو تا سوال پیش میاد.اول اینکه اطلاعات این سایتی که شما گذاشتید کاملا معتبره و بدون غرض؟و دوم اینکه طبق این اطلاعات ما متوجه میشیم که حرارت کارت گرافیک ایسوس در حالت استراحت کمتر از گیگابایت است و در حالت لود با هم برابرند.اما در حالت LOAD+OC که دقیقا نمیدونم چی میشه(شاید اوج کار کارت گرافیک رو در حین پردازش یک بازی سنگین نشون میده.البته میدونم منظور از OC همون اورکلاک هستش)دمای کارت گرافیک گیگابایت 770 رو ذکر نکرده و در این مورد ما نمیتونیم قضاوت کنیمنقل قول:
دایرکس 12 تا بیاد خودشو جا بندازه و بازی ها باهاش هماهنگ بشن حداقل 2 سال طول میکشه.بعد طبق گفته انویدیا کارت های dx 11 ساپورت بازی های دایرکس 12 رو اجرا میکنن ولی بعضی قابلیت های رندرینگش رو ساپورت نمیکنن.بعدشم قرار نیست که dx 12 در گرافیک بازی ها انقلاب به پا کنه یه سری تفاوت جزیی با dx 11 داره.
در مورد اعتبار سایت بهت بگم که تا حالا با نرم افزار های gpu z و cpu z کار کردی؟تولید این سایت هست .در کنار tomshardware معتبرترین سایت تخصصی سخت افزار هست.اون حالتم یعنی این که کارت شما به صورت پیش فرض و کار خانه ای اورکلاک هست حالا اینا اومدن دو باره اور کلاکش کردن و پرفورمنسش رو مقایسه کردن.نقل قول:
قطعا حرف شما درسته و ما شاهد انقلابی آنچنانی نخواهیم بود اما منظور من این بود که من شنیدم موقعی که DIRECTX 12 بیاد دیگه کارتهای گرافیک حال حاضر حتی 8 میلیون تومانیش نمیتونند یک دونه از بازیهای اون زمان رو انجام بدن.حالا چه با کیفیت چه بدون کیفیت.آیا این حقیقت داره؟نقل قول:
با تشکر مجدد.خوب شما سایتی رو سراغ ندارید که دمای کارت گرافیک گیگابایت 770 رو در حالت LOAD+OC ذکر کرده باشه؟نقل قول:
طبق گفته خود انویدیا dx 12 روی dx 11 اجرا میشه.میتونین اینو سرچ کنین((dx12 on dx 11 vga(.بعدشم سازنده ها وقتی یک بازی رو میسازن برای ورژن های مختلف dx میسازن.مطمین باش dx 11 حالا حالا ها موندگاره.مثلاً چند سال از عمر dx 10 میگذره؟ولی هنوزم که هنوزه بازی ها ساپورتش میکنن.فقط تعداد معدودی بازی ساپورتش نمیکنن.
بين asus و giagabyte با توجه به review هاي كه من از اين كارت خوندم به نظرم مدل gigabyte بهتره! به اين دليل كه مدل gigabyte داراي core clock 1137 هستش ولي مدل ايسوس 1059 هستش سر همين مدل gigabyte تو game دو سه فريم بيشتر ميكيره!