تراشتگن: سبک بازی بارسلونا را دوست دارم و می توانم در آن بازی کنم
بنا به گزارش Football-espana، این دروازه بان آلمانی شنبه شب نخستین بازی خود برای آبی اناری ها را پشت سر گذاشت و در جریان پیروزی 1-0 مقابل رکرتیو اوئلوا، بین دو نیمه به میدان آمد. و اکنون او تأکید می کند که برای فلسفه تیکی تاکا مناسب می باشد.
تراشتگن در کنفرانس مطبوعاتی گفت: "اینکه بازی کنم، خوب است. من سبک بازی بارسلونا را دوست دارم - و امیدوارم که در آینده هم به همین ترتیب باقی بماند. این بازی برای من بیشتر به پاس دادن توپ مربوط می شد تا مهار آن (توپ)، اما این برای بازی ما مهم است و فکر می کنم عملکرد خوبی داشتم. این اولین بازی من بود که به خوبی پشت سر گذاشتم."
"نقل از طرفداری"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطبوعات امروز صبح اسپانیا
منابع : موندو دپورتیو , اسپورت , مارکا و As موندو دپورتیو در مورد انتقال مدافع مرکزی به بارسلونا نوشت . اگر والنسیا قیمت متیو را کاهش دهد او به نیوکمپ می آید . اولویت با دالی بلیند است . موندو دپورتیو همچنین در مورد انتقال جیمز رودریگز به رئال مادرید با قیمت 80 میلیون یورو نیز نوشت .
اسپورت به مساله ی جرمی متیو و خوان گیلرمو پرداخت . بارسلونا برای گرفتن تصمیم نهایی در مورد جذب جرمی متیو تا فردا و برای خوان گیلرمو تا جمعه فرصت دارد . همچنین این روزنامه به شهادت راسل و آنتونی راسیچ در دادگاه عالی برای پرونده ی نیمار و انتقال جیمز رودریگز با قیمت 80 میلیون یورو به رئال مادرید را پوشش داد .
خبر مهم مارکا اما تنها به جیمز رودریگز مربوط میشود . این روزنامه از انتقال جیمز رودریگز به رئال مادرید با قیمت 75 میلیون یورو خبر داد . علاوه بر این این روزنامه ی مادریدی خبر استراحت دوماهه ی نگردو را پوشش داد
آ. اس نیز به انتقال جیمز به رئال مادرید با قیمت 80 میلیون یورو پرداخت . این روزنامه در مورد جرمی متیو و انتقالش به بارسلونا همچنین شش بازیکن شاختار دونتسک که به دلیل جنگ در اوکراین حاضر نیستند به کشورشان باز گردند نیز پرداخت .
به روایت بارسا نیوز